Arabalar Bu aracın markası nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arabama zarar veriyo ama maalesef arabanın markası ve plakasını çözemedim Bu aracın markası nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Opel Corsa D'ye benzettim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Fiat bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güvenlik kamerası farları o şekilde kapatmaz hanımefendi. O yüzden onları veren kimse kaldırsın ya da siz koyduysanız kaldırın. Ayrıca kamerada böyle kayma olmaz, bir problem olmalı. Bunca eksikliğe rağmen araç Opel Corsa D çok benziyor. 0 0 Yorumla
tayfuns Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Yapay zeka ile bu fotoğraf netlestiriliyor diye biliyorum. bir arastir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi uygulama Yorumla tayfuns +1 yıl Bende bilmiyorum ama var öyle birsey Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Arabalar konusunda 346 cevap paylaştı. Polise gidin o saatin diğer mobese kayıtlarından hemen bulur 0 0 Yorumla
akbilsizgeçme Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Çok fazla Opel gibi göründü gözüme. Başka bir kamera olan açı yok mu? Tek bulabildiğin kamera bu mu? 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Opel sanirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Polise versem kaydı netler mi Yorumla Dostoviski +1 yıl Diğer giriş çıkışları ekerler daha net bir görüntü bulurlar , dükkan magza çevre kamerasına bakarlar saat ge tarih aralığına kolay iş o. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Opel Corsa D'ye benzettim
Fiat bence
Güvenlik kamerası farları o şekilde kapatmaz hanımefendi. O yüzden onları veren kimse kaldırsın ya da siz koyduysanız kaldırın. Ayrıca kamerada böyle kayma olmaz, bir problem olmalı. Bunca eksikliğe rağmen araç Opel Corsa D çok benziyor.
Yapay zeka ile bu fotoğraf netlestiriliyor diye biliyorum. bir arastir
Hangi uygulama
Bende bilmiyorum ama var öyle birsey
Polise gidin o saatin diğer mobese kayıtlarından hemen bulur
Çok fazla Opel gibi göründü gözüme. Başka bir kamera olan açı yok mu? Tek bulabildiğin kamera bu mu?
Fiat mı kardeşim benzettim logosunu
Fiat
micra gibi duruyo
Opel sanirim
Polise versem kaydı netler mi
Diğer giriş çıkışları ekerler daha net bir görüntü bulurlar , dükkan magza çevre kamerasına bakarlar saat ge tarih aralığına kolay iş o.
Eski kasa golf
Ne olabilir