Bir motor ile hayata göz yummaya değer mi?

Annem babam farketmeden hayatımı mahvettiler. Zeka olarak çok çok erken olgunlaştım fakat yaşantı olarak içime çöktüler herşeyimi engellediler kaderimi onlar yazmaya çalıştılar. Ben aksini idda ettikçe yaşıma göre kimi zaman döverek kimi zaman cezalandırarak şimdide gururumu kırarak buna devam ediyorlar. Ben ticaret dahil tüm alanlarda üst düzey bir potansiyele sahibim. En güvendiğim şey bu hayatta zekam. 18 yaşımda bir çok girişimci ve zengin tarafndan sevildim çok kişi yanına almaya çalıştı. Fakat ailem önümü kapattı. Onlardan eğitim almamı engelledi. Bu konuya çok girmicem sadede gelicem. Mesele çok uzun ve kimseyi üzmek istemiyorum. Babam hep araba kullanan gençler ile beni kıyaslar. Fakat ehliyet sınavını hatasız geçip eğitim sürecinde dahi takdir edilirken arabasını bana asla sürdürmez. Hep bir bahane üretir ve üstüne düşersem kızar. Şimdi bir motor almayı düşünüyorum motor süren biri olarak o gaz pedalı sonda olmadığı sürece rahat olmuyorum. Çok deli sürüyorum ve mezarım olacağı korkusuyla da olsam aileme karşı çıkmak için bu yöntemi bile denemeye razıyım
Bir motor ile hayata göz yummaya değer mi?