Hayallerim bir gün gerçekleşecek mi?

herkese merhaba ben 19 yasındayım, liseyi bitirdikten beridir 1 yıldır nerdeyse çalışıyorum. benim küçüklükten beri olan hayalim kendime bir araba almaktı. 16-17 yaslarında hep ilanlardan bakardım. O zamanlar bilen bilir çok ucuzdu, oyüzden hep ümitliydim. Fakat Şu an paha biçilemez derecede çok pahalılar. aldığım maaşım zaten borçlara vs gidiyor. Kendi arabamız olmasına rağmen babam olacak adam ehliyetim olduğu halde hiç vermek istemezdi. Hep arabanın anahtarını saklardı. İstediğim zaman bağırırdı. birgün yine çok ısrar etmiştim bağırarak anahtarı vermişti. O gece arabasıyla kötü bir kaza yaptım. ondan itibaren hiç arabaya binemedim. bilmiyorum ama benim bir oğlum olsaydı oğlum için herşeyi yapardım asla arabayı vermemezlik veya anahtarı saklamazdım. 1 senedir çalışıyorum aldığım para asgari ücret. ve hergece uyurken ağlayıp hayal kuruyorum umarım birgün benimde kendime ait arabam olur diye. Biliyorum kimine göre saçma komik gelebilir. Ama şu hayatta en ama en çok istediğim şey bir arabam olmasıydı. Ne kötü bir alışkanlığım ne huyum var. hiçbirşeyim yok. arkadaşım bile yok. tek kafamı bozduğum arabalar ama hiçbir zaman hayalimi gerçekleştiremeyeceğim diye korkuyorum. sizce hayaller birgün gerçekleşirmi :**)

Hayallerim bir gün gerçekleşecek mi?