ayrıca sabah arabayı çalıştırırken kontağı açıp sonra anahtarı çevirince araç çalışmış gibi oluyor sonra bir anda kapanıyor. ayağımı gazda tutuyorum anca öyle çalışıyor. bunların hepsinin nedeni nedir?
araç 2004 model eski
ayrıca sabah arabayı çalıştırırken kontağı açıp sonra anahtarı çevirince araç çalışmış gibi oluyor sonra bir anda kapanıyor. ayağımı gazda tutuyorum anca öyle çalışıyor. bunların hepsinin nedeni nedir?
araç 2004 model eski
Enjektörler, oksijen, krank ve eksantrik sensörü, araç yakıt hattının tıkanması, araç DPF ve EGR tıkanması, bu çalışmama sebebini yapar. Yani kısaca ya yakıt ve hava girişinde ya da egzoz çıkışında bir problem var.
Km 0 düşmesi ise büyük ihtimal gösterge panelinde bir problem var. Diğer seçenek ise kilometre müşürüdür.
Her türlü o araç cihaza bağlanıp ECU dediğimiz beyin ünitesinden bilgileri verecektir. Neymiş derdi en güzel onda anlaşılır.
Ayır halinde hız göstergesi çalışmıyorsa km saati müşiri arızalıdir. Sabahları stop ediyorsa kızdırma bujisi, pompa, enjektör, ya da yakıt hataları hava alıyordur. ya da en basitinden sabahları orası çok soğuk ise de yapabilir.
cok soğukken çalışıyodu sıkıntı yoktu şu son hafta hava güzel sabah calıstırırken stop etmeye basladı. gaz veriyorum elim anahtardayken gazı hiç çemiyorum anca öyle stop etmeden çalışıyor
hayır arıza ışığı yanmıyor. sadece solda emniyet kemeri koltuk gibi bir ışık yanıyor turuncu o ne demek bilmiyorum. onun haricinde kırmızı herhangi arıza ışığı yanmıyor. o dediğin sıkıntılar varsa çok mu ciddi bir sorun demektir? yolda kalır mıyım?
tamamdır tesekkürler inşallah yakın zamanda göstericem
Araç benzin LPG li mi peki km gostergesi giderken oynuyorsa km gostergesi deki mekanizma bozulabiliyor km teli o sorunludur tamiri için elektrikçiye gitmelisin diğeri de araç LPG'li ise LPG yetkili servise görün
Cevap
10Cevap
hız sensörü arızalıdır ya da km göstergesi arızalıdır
göstergelerden de olabilir beyinden de olabilir sigortadan da olabilir
Sanayi seni çağrıyor
Senin aracın bakımı gelmiş demek işte hız göstergesi halatı kopmuştur ısınmadan stop etmeside bujilerden olabilir sen bi ustaya götür
ne kadara patlar tahmini hepsi sence
offf ya
ben nerden tanıcam babama sorucam o götürüp baktırır
Göstergeye biraz para sıkışmış
ne kadar tahmini?
Dijital mi
hayır cubuk ve sayılar var yuvarlak şekilde
2000-2500 şehre, ustaya göre değişir
yaptırmak mı mantıklı bu şekilde satsam alan çıkar mı
Gösterge bozulmuş demek oluyor
Araç lpgli mi
hayır dizel
yolda kalma ihtimalim var mı gerçekten? haftasonu bir yere gidicem yolda kalır mıyım
Aracin bozulmus
aaa saka mııı
Ustaya sor usta değiliz
Arabayı değiş abla
Ekran saat arizali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?