Arabalar En son ne zaman trafik cezası yediniz? Tırtıklımı-hissetmi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2 aydır ceza yemiyorum diye seviniyordum yine radara düşmüşüm siz ne zaman ceza yediniz En son ne zaman trafik cezası yediniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 2 gün önce yedim otobanda 1 2 Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Ne kadar Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl 70 euro Yorumla
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hiç ceza yemedim. 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 2-3 yıl oluyor bir kere yedim zaten 0 0 Yorumla
Bittimiherşey Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl 2018 1 4 Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Baya olmuş Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Ne kadardı radarmıydı Yorumla Bittimiherşey +1 yıl Emniyet şeridinden gitmiştim Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Neden ordan gittin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 gün önce yedim otobanda
Ne kadar
70 euro
Hiç ceza yemedim.
2-3 yıl oluyor bir kere yedim zaten
2018
Baya olmuş
Ne kadardı radarmıydı
Emniyet şeridinden gitmiştim