https://i.hizliresim.com/ckyit8h.jpg
https://i.hizliresim.com/jr895sh.jpg
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Avusturya'da yaşıyorum, 2010 model Audi A4 ve 2011 model mazda 3 sahibiyim. A4 ile uzun yol yaptığım için KM 190 binde ve değiştirmek istiyorum. Kafamda BMW X3 ve Audi Q5 Quattro veya Mercedes GLK 220 var. Jaguar XF modelide aklımı çeliyor. Bu sınıfta tavsiye edebileceğiniz, uzun yolda yormayacak bir araç modeli var mı?
XF hep gözümde olan bir model benim şahsen ve aşırı severim. TR için hakkı yenmiş model derim ve bir CEO olsam muhakkak XF ile gidip gelmek isterdim işe. Sebebini bilmiyorum araç beni kendine çekiyor istemsizce. Ama sorun şu 3 SUV 1 sedan koymuşsunuz. Zaten sedanda tek seçenek olduğundan bir şey diyemiyoruz fakat SUV olacak ise temiz bir GLK220 alır keyfime bakardım. Zaten tahminimce 2013-16 arası bir şey bakıyorsunuz özellikle 16 yılına yakınsınız o Mercedes'in gerçek Mercedes olduğu son dönemdeki bir GLK220 gibisi yoktur derim.
Ben GLK alırdım. Gerisi sizin tercihiniz..
100.000 bakımı doğru yapıldı ise önünüzdeki 80.000km korkusuzca binebileceğiniz bir modeldir.
Umarım sağlıklı bir araçtır. Gerçekten düzgün ise çok memnun eder.
Burada kış çok çetin geçiyor, hava -15 derecelere düşebiliyor. Çok fazla yağış alan ve kar yağışı olan bir ülke. Tuzlama yapılıyor, bu tarz şeyler arabaların burada daha erken paslanmasına ve çürümesine neden oluyor. Anlayacağın motor sağlığı dışında kaporta ve şasi durumuda önemli.
O zaman kesinlikle Alman derim ben.
Suv araçlar uzun yol için ideal olmaz. Hem yüksek , hem yalıtım d sınıf gibi olmaz.
İçeri ses çok alırlar.
Alacaksın bi Mercedes e sen duracaksın yol altından kayacak
Ben hiç kullanmadım ama uzun yol için en iyi araç Mercedes Benz derler. Videolarda çok karşılaştırılıyor ve kalitesi ile ön plana çıkıyor.
Mercedes 💅
Piknik arabası tam😂😂 hayırlı olsun🙂🙂
Kötü amaçlı söylemedim yanlış anlamınıza gerek yoktu yani dıştan geniş ve büyük duruyor o yüzden Piknik arabası dedim yani aile arabası gibi tam hoş bulduğum için öyle söyledim
Cevap
6Cevap
Kesinlikle Audi, Bmw, Alfa Romeo ve kendi kullandığım marka Honda derim
Mazda 3 var zaten, bir Japon yeterli. Tekrar audi alabilirim.
Hayırlı olsun reis
Audiden sonra her şey eşek gibi gelir :D
Ben de audi a6 Quattro sahibiyim...
a4 2011 mükemmel bir araş zaten daha iyisini istersen a4 2018 model al
Ayy aldığın araba hayal ettiğim arabalardan çok hoşuma gidiyor böyle araçlar ☺️
Hayırlııı olsuun 😊😊
Jagur Xf bende istiyorum ama çok para
2010 Xf modelleri, 2. el 720.000 TL'den başlıyor
Skoda Süper B prestij paket veya LK modeli
Audi 3.0 tdi modellerden birisini seç kafanın rahatına bak
. İstersen a6 al istersen q7
Volkswagen