2006 model 318.000 KM’de.
babam km konusunda çok takıntılı ben sorun etmesem de o ediyor:) sizce alınır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2006 model 318.000 KM’de.
babam km konusunda çok takıntılı ben sorun etmesem de o ediyor:) sizce alınır mı?
Eğer bakımları zamanında düzgün yapılmışsa, ağır bakımlarda gereken parçalar yenilenmişse alınır. Aldığım en düşük km araba 284.000km hiç büyük sorun yaşamadım şimdiye kadar ufak tefek şeyler oldu. Şimdiki arabamı da 291.000 aldım ve ben de 50.000 gezmişim 340.000 oldu
Cevap
8Cevap
Alınır evet
Ainmasina alınır ama çok masraf çıkarır motor ömrü de tükenmiş gibi ve daha bir çok şey
Bir de Peugeot 206 1.6 var. 2005 model benzin-LPG. Motoru yapılmış. Sence alınır mı? Babam motoru yapıldığı için de istemiyor napıcam ben
Bende yeni araba alıyorum pejo 206 alıyorum 300 binde ama sorun etmiyorum sende etme bişey olmaz bütün bakımları yapıldıysa gider o araç merak etme
Bu arada alacağın aracın markası ne
Benzin mi dizel mi? Birde marka lazım :)
Benzin&LPG Chevrolet Aveo
2-3 aydır araştırıyorum bıktım 😂 parayı da toparladım en kısa zamanda almak istiyorum ama bütçem az ve arabalar hiç iyi değil 😭
Öncelikle ilk tavsiyem inşallah parayı TL olarak tutmuyorsundur altına filan çevir öyle bekle sonra sürekli üstüne katmak zorunda kalma :D Evet bıktırır insanı ve birde insanın içinde heves olunca biran önce alıp sürmek istiyor insan çok iyi anlıyorum :) Ama aceleci bir yanlış karar burnunuzdan süt gelmesine sebep olabilir :D
Peşin para yok hepsi altın şu an 😂 Kasım’da aldım
Araç marka model fiyatı nedir
Benzin&LPG Chevrolet Aveo
Alınmaz tamirden zor çıkar bence
Km yüksek sıkıntı yaratabilir ilerleyen zamanlarda
Alınır
Ölmüş onun motoru
Deme :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?