Yeni
Eski
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

artık bizi sqsinler memleketi katara satsınlar baş kaldıracaksak katara kaldıralım vatan haini diyecekler yarın gururuma dokunacak ne yrk yediklerini kendileride bilmiyor yeter ya mngyduklarım biskm ürettikleri yok fabrika satıyorlar üstüne birde vergi arttırıyorlar aha yrram var yeyin mng
Her şerde bir hayır vardır işte. Cüzdanım çalınmasa ne kimliği ne ehliyeti yenilemezdim 😂 hırsız bunun için çalmış 😇 beni düşünen hırsızım var 😇 sayesinde yeni kimliğim, ehliyetim, banka kartlarım ve cüzdanım oldu 😇😇
Cevap
47Cevap
yeni benim
Sorun gayet güzel
Fakat yorumlarin soyaset odakli
Olmaz böyle
Yeniledim taaaaaaaa kaç yıl önce
Devlet süre tanidi bu ahmak vatandaşa kaç yildir değiştirmeyenler var ehliyetini 4 yıl oldu yani artik bu saatten sonra değiştirmeyen varsa 4 bin değil 40 bin ceza yemeli
Ehliyetim var yeni ama kendime ait aracim olmadikca arac kullanamam kiralayamam isitme engelli oldugum icin
Ozel tertibat arac disinda kullanmam yasak
Motor yasak ticari resmi arac yasak
B sinifi disinda her sey yasak
Ve bu durumdan nefret ediyorum
Yurt disindayim. Cok eskiden ehliyetim vardi ama kayboldu. 20. Yillardir oldu yabanci ulke ehliyetim var. Turkiyede imtihana girmeye gerek var mi?
Halk sagmal inek nede olsa gelsin cezalar gelsin vergiler...
Ehliyetimi yeni ehliyet ilk çıkar çıkmaz yenileyenlerdenim. Hatta D1 ehliyetimin süresi bitti bile. Yakın zamanda bunun için yine yenileyecem.
Sağ olsun devletimiz sineği sıkıp yağını çıkarmanın peşinde..
Kaç senedir aynı senaryo sırf milleten para koparmak için yapıyorlar bunu
Bunlarda iyice dozunu çıkardı nerden miksek diye bide kusurat koymuşlar sizi 64 kere
isabet olur eskininde eskisi ehliyetler var kimilerinin elinde
Bir iki yıl sonra da tek bir karta geçilmesi (hem kimlik hem ehliyet) için ceza kanunu getirirler
Ben yeniledim şükür 15 TL idi yenilemek zamanında şimdi kaç olmuştur bilmiyorm
Ya şu boş şeyleri yayıp durmayn wk 2020 den beri ceza verilip duruyor
Eskisi kırılınca yenilemiştim zaten o yüzden sorun değil benim için
Yeni ama ehliyet yükseltme yaptığım için yeniden yenilemem gerek
Hâlâ eski ehliyetim.. Fotoğrafımı görenler parmak izimi istiyorlar.. 😄
Ehliyetim yeni
Bu devlet yenilerken de ona yakın para alıyor. Su anda yeniliceğiniz parayı yatırıma atın. Zamanı gelince alır ehliyeti değişirsiniz
Yenilemeye kalmadan kayıp etsen o da 1220 lira 990 lira değerli kağıt bedeli sadece
Versinler Erdoğan'a para lazım nerden ne koparsam diye bakıyor sarayında
Eski ehliyet yenilemem lazım jet hızıyla
Yeniledim şükürler olsun
Ehliyetim yok
ne olsa ehliyetim yok
Ehliyetim yok. İyikide yok uğraşamam
Ehliyeti dahi olmayan ben..
Yenileyeli 4 yılı geçti
Emniyette. Yenilerler inşallah. 😃😃
her şey bir rant kapısı
Yeni ama bu sene gene yenileyecegim
2019 da aldım yeni sayılır
ehliyetim gıcır gıcır
Buda ülkemin daniskası sirke döndü canım ülkem..
Ceza yazmak için kanun üretiyorlar 😂
2019'da yenilemiştim.
Neden yenilenme isteniyor
Devlete para lazım
Yeni ehliyetler dünyanın bir çok ülkesinde sınırlı sürede geçerli hale geldi ve artık eski sistem geride bırakıldı.
Akpli misin
@metropoltilkisiii Ülkemizin başlıca sorunu bu işte. Gelişimi teknolojiyi yakından takip etmek yerine A partilimisin, C partilimisin deniliyor. Ne alaka kardeşim ne alaka! Sanane benim siyasi görüşümden! Ben takım tutar gibi parti tutmam, hiçbir partide kaydımı bulamazsın. Bilim, sanat takip eden bir bireyim. Alper Gezeravcı uzaya çıkıyor vay efendim ne işimiz var orada. Yahu bu ülke bu zihniyetten dolayı gelişemiyor.
Ülkenin hali ortada milletin bu tür şeylere verecek parası yok insanlar evine et alamıyor çocuklarına harçlık veremiyor sistem zorunlu para alıyor vatandaşlardan dünyanın bir çok ülkesi diye bahsettiğin ülkelerden bir çoğu temel ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilor bilim sanatı takip ediyormuş hehhh banane senin sanatından biliminden
@metropoltilkisiii İnsanlar evine et alamıyormuş muş. Bırak bana böyle muhabbetlerle gelme. Evime et alamıyorum diye ağlayan adam yanımda günde 3 paket Parlement sigara içiyordu. Beyfendi sigarasını alkolünü eksik etmez ama evine et girmiyor diye ağlıyordu. O evine et alamayanları çok iyi biliyorum ben sen merak etme.
Sen ve senin gibiler yüzünden ülke bu halde cehaletinizde boğul
@metropoltilkisiii Ne cehaletinden bahsediyorsun sen? Evime etimi de alıyorum, istediğim eşyamıda alıyorum, evimi de aldım çok şükür ve istediğim gibi gezebiliyorum. Asıl cehalet sende.
Ulan orspu çocuğu tuzu kuru namussuz ülkenin halini görmüyor musun ben neler duydum. gprdum senin haberin var mı assaglık kopek tek kelime daha yazma soytarı.
@metropoltilkisiii Sen varya Dünyada 5 para edecek insan değilsin. Analar cennetin ayağının altındadır ve ben analara tek kelime kötü söz bile söylemem. Sen ise aşağlık 5 para etmez bu ülkede boşa yaşayan kan emici asalaklardan betersin. Ben çalışıp kazanıp bu günlere geldiysem evet tuzum kuru. Sen ise tembel aşağlık bir bka yaramaz bir varlık olarak hayatını sürdürmeye muhtaç olarak kalacaksın.
Yepisyeni gıcır gıcır 😁
Benimki yeni herkes de yenilesin bir zahmet
Ehliyetim yeni, yenilemeyenler düşünsün artık.
yine uzatırlar 4 senedir uzatıyorlar :D
Devlet nerden para kassak diye şaşırdı he
Yenileyebilecegm bir ehliyetim bile yok 😞
araba kullanmıyom zaten. umrum dışı
Bu sene aldım muhahaha
2019 da yeniledim
Ehliyetim yok
Ehliyetim yok :)
En yenisinden
yeni ehliyetim
Yeni alcam
ehliyetim yok