Dideral ilaç ismi al bunu bugün iç bir yan etki var mı yok mu diye eğer sende karın ağrısı vs yapmazsa sınava 1 saat kala 1 tane daha iç baya rahat rahat kullanırsın
@yavrupenguen ya sen iyimisin hız yaparsan korkutursun hocaları zaten hocalar sana hiz yapmaman için uyarı verecekler vites 2 geçme hem yavaştan hata yapma oranın daha azalır beni dinle sen boş ver onu djdjfj
Bak babam da aynı tavsiyeyi verdi. Herkes dönmüş benimle birlikte başlayan, benim dönmem yarım saat uzadı. Babam kaza yaptım sandı SKFMSKCMDKFMSKFMSKFM
Aşşşşırı bi hızdan bahsetmiyorum. Bulunduğu yolda olması gereken hıza uysun sadece. Trafiği aksatacak, diğer şoförlere kaza yaptıracak kadar yavaş gidersen de bırakırlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sakin olmalı..
Basta heyecanlanacaksın ama otokontrolünü bırakma debriyaja sıkı bas sinyal vermeyi unutma birde aynaları kontrol et hep
Bence evden biraz erken cik disarda temiz hava al, ve imkanin varsa o gün hocanlada önceden görüs, ayri bi güven veriyor en azindan bende öyleydi :))
Hayırlı olsun
İnşallah kalmazsın ama heyecandan kalırsan yaz bana ilaç önereceğim
2 defa heyecandan kaldım
Kötü olmuş
Dideral ilaç ismi al bunu bugün iç bir yan etki var mı yok mu diye eğer sende karın ağrısı vs yapmazsa sınava 1 saat kala 1 tane daha iç baya rahat rahat kullanırsın
Aldım onu sınavım yarın umarım faydası olur geçerim
Bende o ilaç sayesinde geçtim
Umarım geçersin. Yarın güzel haberler ile dönüş yaparsın
Umarım teşekkürler 😊😇
Rica ederim 😇 kendine iyi bak
İstersen konuşa biliriz
Sonuç ne oldu?
Daha girmedim
Kaçta sınav
Saat 3 te ya daha çok var 😄
İlacı denedin mi?
Evet baya iyi geldi normalde kalbim baya atar heyecan olur ama şu an bir şey yok
Süper
Nerde yaşıyorsun?
Geçtim 🎉
Ooooo hayırlı olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim 😇
heycanının yen hata yapma dikkat et aynalarina bak sinyal ver sakin ol gcersin
Heyecanını yen bismillah de geç direksiyona gerisi gelir Allah'ın izniyle
Sakın kal 20 yi gecme
Babam böyle dedi, çok yavaş gittiğim için beni bırakıyolardı SMFMSOFMKSFMLSMFKSFMSLDMSLCM
Soruyu soran kişi bunu dinleme, trafiğin hızına uy, ama hız limitini de aşma sakın
Bana mantıklı gelmişti 😅
Bana da mantıklı gelmişti de sonra gaza basmazsan sağa çek in dediler korkup bastım skfnskfmskfnf
@yavrupenguen ya sen iyimisin hız yaparsan korkutursun hocaları zaten hocalar sana hiz yapmaman için uyarı verecekler vites 2 geçme hem yavaştan hata yapma oranın daha azalır beni dinle sen boş ver onu djdjfj
Kalcaktım kalcaktım, 30la gidiyordum hep. Hız yapmaktan kastım 50 falan
Bak babam da aynı tavsiyeyi verdi. Herkes dönmüş benimle birlikte başlayan, benim dönmem yarım saat uzadı. Babam kaza yaptım sandı SKFMSKCMDKFMSKFMSKFM
Aşşşşırı bi hızdan bahsetmiyorum. Bulunduğu yolda olması gereken hıza uysun sadece. Trafiği aksatacak, diğer şoförlere kaza yaptıracak kadar yavaş gidersen de bırakırlar.
@yavrupenguen evet haklısın hem fikir olalım ozaman yuvarlak hesap 30 u geçmesin ozaman heyecan çok önemli birde
Hayırlı olsun
Teşekkürler
Fazla heyecanlanma hata yaptırıyor..
Heyecan bitiriyor ya
Heyecanlanma sakin ol
Sakin kal heyecan yapma
Sinyal vermeyi unutma 🙂
Geçince bura gel
Geçtim
Tebrikler sende artık bir şoförsün
Dikiz aynayı unutma
Heyecan yapma