Sizce arabanın ön koltuğu annenin midir, yoksa eşinin mi? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
#tatlıkız 💕

Sizce arabanın ön koltuğu annenin midir, yoksa eşinin mi? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
#tatlıkız 💕
Eşin yeridir tabii ki. Karı-koca çifttir. Evliliğin mantığından dolayı ayrı olmamaları gerekir. İnsan evlenince ailesinden ayrılıp yeni bir aile kurar bu durumda anne artık eldir. Hem bu yüzden, hem hayat arkadaşı ve çift olduklarından dolayı ön koltuk eşindir. Anne kim ki?
Hem zaten eş varken annenin oturması yakışık almaz çünkü karı-koca hayat arkadaşıdır, eş hayat boyu ihtiyaç duyulan insandır. Siz hiç gördünüz mü anne arayan? Görmediniz çünkü ihtiyaç yok. Anneniz yaşında birine anne derseniz, onu anne gibi görürseniz anneniz olur.
Anasına yakışır 😄🤭
Biliyor tabi o etekle zor koşacağını.. 😅
Aynen.. 😅😅
Rica ederim.. 😅
Tabi ki de ön koltuğu her zaman eşim oturmalıdır.. hatta araç onun olur aracı o sürer ben ön koltukta otururum.. hatta gerekirse bagajda bile giderim eşim rahat etsin.
İkisinindir. Eşim olacak kişi arabayı sürsün, annem veya kayınvalidem önde otursun, ben de arkaya yayılırım sigaramı yakar keyfime bakarım 😂
Bak bu şahane bir fikir.. 😅 Bu sayede herkesin gönlünü alacaksın.. 😂😂
Tabi ki hem gönül almak hem kendi keyfime bakmak
Hahahah cok iyi ya 😂😂
@BanaAşiksinTatlim kesin çözüm ve kavgasız mutluluk garantili 😂😂
EİG için teşekkürler ☺️☺️
Rica ederim.. 😊
Cevap
14Cevap
Ben bu soruyu aylar önce sormuştum çok enteresan komik cevaplar almıştım. Bir tanesi şey yazmıştı " koşsunlar kim önce kaparsa o kazanır o oturur diye 😂
😂😂
Bence de mantıklı 🤣
Kesinlikle öyle..
🤣🤣
Ben takılmam öyle şeylere ama uzun yollarda midem bulanıyor arkada o yüzden kusmuk kokusu istemiyorsa kimse öne oturmam daha doğru olur 😂
Mantıklı.. 🤣🤣
Ben ikisini de arkaya atıp oğlumu oturtuyorum. Bana co-pilot lazım, Kasım Kasım kasılıp oturacak birisi değil 😂
😂😂😂En güzeli.. 😅
Tabiki de sevgilimin yan koltuk. Başak seçenek yok. Yaşasın hanımcılık 😂
😅
Yaşlılarımızın dinlenmeye ihtiyacı olabiliyor o yüzden genç olan öne oturmalı 😀
Ah canım ne kadar da düşünceli.. 😂😂
Uzun yolsa mesela eşimi uyanık tutabilmek adına yine benim öne oturmam lazım 😅 sağlık çok önemli
Aynen kesin öyle canım.. 😅 Başka bir nedeni yok.. 😂
Canım kocamın yanında olmak istemem suç olamaz 😅
Kesinlikle.. 😅
İkisi varsa ben bagajda gitmeyi tercih ederim
Neden.. 😅😅
Hımm diyorsun.. 😅
Kendime yakıştkrmam benden büyük biri varken öne oturmam.
@вуηαяcσѕ o benden korksun, çayına dökeceğim bir damla ilaca bakar 😂😂😂 şşştttt 😈
@вуηαяcσѕ lanetlik, şeytanlık, kahırlık şeyler itinayla yapılır 😂😂😂
Aküyü sökerim yerinden aküyü çalmışlar en iyisi otobüsle gidelim derim böylelikle herkes istediği yere oturur
😅😅
Yöntem bitmez 🤪😜
Ben genelde sağ arka koltuğa oturmayı tercih ederim. Gerçek Queen'lerin ve King'lerin yeri orasıdır. Arabanın ön koltuklarına şoförler ve korumalar oturur.
Ben arka koltukda oturamıyorum genelde, küçük arabada giderken midem bulanıyor, kötü oluyorum. Durumu izah ederim, anlayışlı olmasını beklerim.
Eğer aracı ben kullanmıyorsam arka koltuk daha rahattır bence hiç gelin kaynana kavgasına giremem arka koltuk iyidir :D
Ön koltuk mevzusu bana saçma geliyor geç arkaya otur işte oh mis
Ön koltuğa kimse oturmasın İkisi de arkaya otursun
Karım da annemde önde otursun sevgilimi yanıma alırım diyorsun yani nç nç nç 😂😂
Ya otursun hanimvalide işte hiç cekemem kavga gürültü
arka koltuğa yayılıp uzun oturmak varken ön koltuk tartışması yapmam isteyen otursun
Eşi annesine izin vermeli, anneside ben arkada daha rahatım diyip arkaya oturmalı. Djdjd
Kimin icin on koltuga oturmak onemli ise o oturmali. On koltuga oturmanin statuyle bir alakasi yok tam tersine statu sahipleri arka koltuga oturmayi tercih ederler, hem rahatlik hemde guvenlik acisindan.
Ön koltuga anne oturur, eşi çocugu ile arkada oturur.
Kim kaparsa o 😀
Mantıklı.. Ama gelin kazanır gibi geliyor bana.. 😅
Patronlar arkaya oturur😄
Patron kim peki.. 😅
Şoföre göre değişir bu😄😄
Kiminde annedir patron, kiminde eş.
Sirayla otursunlar diyorum
Büyük biri varsa benden o oturmalı öne
Büyük birinin oturması en doğrusu
kayinvalidemle otururum kocam da arkaya gecsin
Kim oturursa otursun arabayı ben sürerim
Tabi ki eşi oturmalı