Gerginim, heyecanlıyım, ilaç bile aldim fayda etmedi aracı normalde çok güzel sorunsuz kullanmama rağmen sınavda sürekli stop ettiriyorum ve bu son hakkım 😭😭😭😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk sınavda ben de aşırı heyecan yüzünden kaldım direksiyon sınavında. Komisyon hocalarının da muşmula suratları eklenince; arabayı hiç hareket ettiremedim. Çalıştırdım stop etti. Çalıştırdım stop etti. "Hadi kızım işimiz var daha hadi" uyarıları da üçüncü stopta etkili oldu. Ennihaye kaldım sınavdan.
İkinci sınavda, sınava tek başıma gittim. Öncesinde sade ve acı bir kahve içtim. İnşallah olacak bu defa diye diye heyecanımı yatıştırmaya çalıştım. Nefes egzersizi, olumlama, güdümleme, solumlama, kaçımlama... ne varsa yaptım ama sıra bana gelince yine arttı heyecanım. Koltuğa oturduğumda dizlerim aşırı titriyordu. Cidden titreme görünüyordu. Komisyon hocalarına bunu söyledim. Ben aşırı heyecanlıyım ve böyle olursa ben sınavdan kalırım. Allah razı olsun çok anlayışlılardı. Nasılsın, kimsin, nerelisin, kaç çocuk var, ne iş yapıyorsun derken heyecanımın yatıştığını fark ettiler ve hadi çalıştır dediler.
Yol boyu sürekli lafa tuttular, arada küçük uyarılar yaptılar. Bir de baktım ki arabayı başladığım yere sağ selamet getirmişim.
Hayırlı olsun dediklerinde çok şaşırmıştım ne ara bitti diye.
Sınav öncesi heyecanını komisyona bildir. Kimseyle de gitme. Komisyon da insaflıysa oluyor ya.
İnşallah hayırlısıyla kazanırsın da bizi Foça'ya götürürsün. Amin❣️12 Yorumla- +1 yıl
insAllah 😍😍😍 hele bir kazanayım Türkiye turu yaptırırım size ben😂
- +1 yıl
Unutma bak bu sözünü. Hatırlatırım heeee😅
En İyi Cevaplar
Son hakkınız mi? 😌
Umarım dediklerimi yapıp geçersiniz püf noktası şudur debriyaj yarım yapın yani yarıya kadar yavaş yavaş çekin unutmayın yarım ve orada tutun bırakmayın arabanın biraz ses çıkardığını titrediğini hissettiğimiz zaman yani bu şu demek oluyor araba diyorki ben son noktaya geldim bana gaz verir isen gideceğim 👍 ayağınızı frenden çekip gaz pedalına koyun frenden çekince araba hemen kaymaz çünkü kavrama noktasında fren işlevini az önceki anlattığım debriyaj üstlendi ve gazı verin korkmayın yavaş yavaş gaz verin sonradan ise debriyaj dan yavaş yavaş çekin ve gidiyorsunuz 😊 şöyle bir şey söyleyeyim tam olarak fren okadar önemli bir şey değil 3 lu olarak değilde daha çok 2 li olarak bakın olaya daha basit olur. Yarım debriyajda bir nevi fren görevi görüyor unutmayın bol şans
32 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
38Cevap
Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Otomatik ehliyet alsana 🙄 Manuel kullanamıyorsun işte neye zorluyorsun ki benim annem de öyle yaptı sonra otomatik aldı 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Benim sonumda o olucak galiba 😂
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılStres ya da heyecandan olabilir sakin olmak lazım. pratik yapabilirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Yapıyorum ablacım ama pratik yaptığım araba çok farklı sınavda kullandığım farklı hoca da ikisi farklı olduğu için ona alışıp bunda zorlanıyorsun dedi
+1 yılO zaman sana tek tavsiyem var: gaza fazla bas. Korkma araba bağırsın stop etme yeter.
Kimse sana arabayı bağırtma demez stop etme der. Gaza biraz fazla basarsan stop etmez. Kimseyi aldırma. Gaza fazla basıyorsun derlerse de farklı arabada ayağım daha alışmadı dersin. Debriyajı iyi ayarla yeter14 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için
- +1 yıl
Rica ederim. Kimseye aldırma gaza biraz fazla bas. Böylelikle stop etmez. Kalkışta bağırır ama sonra geçer.
- +1 yıl
Tamamdır :)
- +1 yıl
Güzel haberlerini bekliyorum o halde, sağlıcakla kal hayırlı kandiller diliyorum 👋
Panik yapmamaya çalış son derece hafife al yapacağın şeyi gözünde büyütüyorsun belli ki sende onu hafife almaya çalış kendine içinden fısılda " Ya ben bunu gözüm kapalı yaparım " de aracı kaldırırken çok hafif gaza basmaya çalış ama gaza basarken de debriyajı ayarla ani kaldırma ki stop etmesin araç ARACIN SESİNİ DİNLEYEREK KALDIR ÖYLE STOP ETMEZ
UMARIM BAŞARIRSIN16 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🌸
- +1 yıl
Aşabilirim umarım endişelerimi
- +1 yıl
Peki öyle yapmaya çalışıcam :)
+1 yılKız kardeşim geldi aklıma.
O da 3. Sınavda geçti 2 hafta önce. 😅
Yahu çok heyecan yapmayacaksın, soğukkanlı olacaksın, sınavı sanki eğitim sürüşüymüş gibi düşüneceksin ve geçeceksin.
Arabada sınav hocaları yok gibi sür, devam et.
Umarım başarılı olursun. 😅11 Yorumla- +1 yıl
Söylemesi kolay 🙈😅😅😅 teşekkür ederim umarım bu sefer bitiririm yoksa ehliyet falan biticek benim için hevesim falan kalmadı artık
+1 yılBence oyun gibi düşün balım ben sınavlarda gerilince böyle yapıyorum. Oyun oynuyoruz ya bitince kazanmalı bişi işte diyip eğlenmeye bakıyorum sende dene bence faydası olur
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim kuzum benimm
- +1 yıl
ne demek minnoşum yardımı olur inşAllah 🌿
- +1 yıl
İnsAllah canım benim 😘
+1 yılAbla sınava güvendiğin biriyle git. Ben ilk yalnız gittim stresten arabayı park edemedim ikincide dayım götürmüştü beni hep arkadan arabayla kontrol etmişlerdi o kadar güven vericiydi ki.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bitanemm 😘
Aynısını bende yaşadım Beybiiiii . 2 kez kaldım jdndjd kendini rahat bırak ehliyetin hiç olmasa da yaşayabilir olmadı heryere yürürüz dee git bir şey olmaz Allahın izni ileee 💫
15 Yorumla- +1 yıl
Oyy canem 😂 doğru yürüyerek gideriz hem Spor yapmış oluruz vs vs fjfjf
- +1 yıl
Olabilir sırf bunun için gecicem o sınavı fjfjjf😘😘😘
- +1 yıl
Kesinlikle 😍😍
Zihin boşaltmayı dene. Kafanın içindeki sesi dinlersen hata yapma ihtimalin artar ve sadece ana odaklan. Kendine kimin patron olduğunu göster. Başarılar 🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Yhaa teşekkür ederim 🌸
Sınavda kalacağım diye geriliyorsun ama gergin olduğun için kalıyorsun. Kendine güven, kimse karşısında heyecan yapma. Sadece yapman gereken şeylere odaklan. Avına odaklanan aslan misali ol.
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂 🐈 benden anca ev kedisi olur
- +1 yıl
Diyosun 😂
- +1 yıl
Hadi hayırlısı
+1 yılBu tarz durumlarda kendini üstün gör herkesten. Trafiğe çıkınca bunlar benim yanımda kim ki ben daha iyisini yaparım gibi şeyler söyle kendine sürekli. Yani kendi kendini cesaretlendir.
17 Yorumla- +1 yıl
Çok korkuyorum 🙄 elimde değil son sınavda arabaya biner binmez ağladım istemsizce
- +1 yıl
Korkarak maalesef bir şey elde edemezsin. Korkmak hayatta bir başarısı olacağına inanmayanların işidir. Ki dediğine göre bu sınava daha önce de girmişsin. Azimli olduğun da belli zaten. Bu azimle başarırsın
- +1 yıl
Pes etmek istemiyorum stres yapıyorum işte bu son sınav diye
- +1 yıl
Son sınavı geçeceğin için stres yapman boşuna. Yak bir cigara geç direksiyona sonra al ehliyeti bak rahatına :)
- +1 yıl
Sigara içmiyorum kdjfjf
- +1 yıl
Tüh ya ne güzel kafiye uydurmuştum sjsjjdjf
- +1 yıl
Tühh dhdhhd
+1 yılben de çok heyecanlıydım ama geçtim. o kadar heyecan ki sınav bitti ayaklarım frene yapışmış fark etmedim 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Bende geçebilirim umarım 😂
+1 yılHiç arkana bakma son derece sakin ol. Derim nefes al ve arkadakileri görme güzel şeyler düşünerek sür gitsin 😇
111 Yorumla- +1 yıl
Heyecandan onların varlığını bile unutuyorum ki jdjd
- +1 yıl
E o zaman yaparsın. Onlarda insan merak etme ayrıca sana yardımcı olurlar olmak isterler yani
- +1 yıl
Aşırı dalgınlık var birde bende bazen dalıp gidiyorum
- +1 yıl
İçinden şarkı söyle ve sadece gaz ve debriyaja odaklan 😂
- +1 yıl
Hangi şarkı djdj
- +1 yıl
Ben bu ara inji ye takıldım bellydancing
- +1 yıl
Tamam dinliyim belki işe yarar djdj
- +1 yıl
Sonra da haber ver 😂😂
- +1 yıl
Timamm jdhdhd
- +1 yıl
Gazan mübarek olsun 😂😂
- +1 yıl
Allah razı olsun kardeşim xdxdxd
+1 yılHeyecan yapma durumun her zaman olabilir. Bu durumda rahatlayarak gitmelisin. ayrıca debriyaj ile daha fazla antreman yap.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
her insanın rahatlama biçimi farklıdır. iyi bir uyku ne bileyim... bunu sen bilebilirsin. heyecanlanman gayet doğal. ama bunuda bir zafer olarak görmelisin. bence onlar paniklemenden not kırmışlardır.
+1 yılSakinleşmeye ve yanındakileri normal arkadaşlarınmış gibi görmeye çalış.
Yanlız olduğunu varsay diyemiyorum çünkü çok konuşuyorlar.
16 Yorumla- +1 yıl
Evet bütün sülalemi soruyorlar😂
- +1 yıl
Sende gayet sakin kendi arkadaşlarınla konuşur muş gibi rahatlıkla cevap ver.
Bende seninle aynı şeyleri yaşadığım için en sonunda onları takmayarak sınavı verdim. - +1 yıl
Debriyaj işini çözemedim bir de
- +1 yıl
Çok basit aslında.
Aklına viteslerin çizelgesini kazı. Ayağını da ona endeksle. - +1 yıl
Teşekkür ederim 🥰🥰
- +1 yıl
Umarım geçersin. :)
+1 yılHafif bi sakinleştirici at ama güçlü olmasın yarım saat önce😂😂😂 ben öyle yaptım
16 Yorumla- +1 yıl
Güçlü olsunda uçup gideyim be fjfj
- +1 yıl
Sana iyi uçuşlar bide bunun inişi var 😁😁😁
- +1 yıl
Cennete mi cehenneme artık o iniş bilmiyorum fjfjhf
- +1 yıl
Bugün kandil bi du et 😁😁😁😁 belki bilet bulursun😂😂😂
- +1 yıl
Kandiln mübarek olsun diyim o zman😅 sende bana dua et
- +1 yıl
Teşekkür ederim sizinde ederim etmezmiyim
dideral al Birtane sınavdan yarım saat önce yarım iç. Sakınce geçersin.
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Bende başka bir ilaç aldım normalde çok iyi geliyordu ama sınav günü işe yaramadı 😂
- +1 yıl
Hadi hayırlısı 🥰
Arabalar konusunda 950 cevap paylaştı. 2 duble viski at gitmeden gevşersin miss gibi sakinleşirisn
17 Yorumla- +1 yıl
Tetenoz 🤨
- +1 yıl
Herkes zıkkımlanmiyor😂
- +1 yıl
Aynen iyi zikkimlanmalar djdh
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSoğukkanlı olmalısın ve arabada sadece kendin varmış gibi davranmalısın...
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle Zaten heyecandan kimseyi görmüyorum ki
- +1 yıl
Heyecanlanıyorsan herkesi goruyordundur : ))
- +1 yıl
Yook o kadar fazla odaklaniyorum ki yola ayağımın altında ki gazdan frenden bir haber oluyorum jfhf
- +1 yıl
Bence sen otomatik vitese yönel
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormalde sürebiliyorsan neden bu kadar gerginsin ki en fazla arabayı çarparsın bu son diyip geç direksiyon başına bak nasıl bitiriyorsun hadi bakalım olumlu sonuçları bekliyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥰
- Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yıltaktik yap
arabanın devir saatinde 2000 i görmeden ayağını debriyaj dan çekme11 Yorumla- +1 yıl
Deniycem 🙈
+1 yılRüşvet vererek hahah. Sakin ol direksiyon sadece bir oyuncak ayakların yönetici
11 Yorumla- +1 yıl
Rüşvet vermeyi düşünüyorum zaten fjfjfj
Sakil ol ya ehliyet sınavıda dünyanın sonu değil ki
11 Yorumla- +1 yıl
İşte elimde değil
Heyecan yaptığın için bu hata oluyor o yüzden heyecan yapmamaya çalış :d
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yapmicam birisi onu söylesin banaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
Oku gönder bana 😂😂😂
+1 yılEhliyet sınavını kazanmak için bir önceki sınavların sorularına calisman lazim
17 Yorumla- +1 yıl
Soru değil direksiyon sınavi bu yazılıyi geçtim ben
- +1 yıl
İşte o biraz sıkıntı tek yapman gereken şey panik yapmaman
- +1 yıl
Nasıl yapicam onu 😂
- +1 yıl
Valla sana uzun yıllardır uzun yol şoförlüğü yapan biri olarak ders verirdim ama
- +1 yıl
Hayırlısı bakalım yapacak bir şey yok galiba
- +1 yıl
Sıkıntı yapma gecersin
- +1 yıl
Yapayrum yapayyrum gecemeyrum
Allah yardımcın olsun ama şöyle yapabilirsin arabaya bindiğinde kendi arabanmis gibi bin yanındakiler görme onları düşününce heyecan yapıyorsun anlasilan sınavda olduğunu aklından çıkar gezmeye gidiyormussun gibi bin arabaya
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
- +1 yıl
İnsAllah 🥺
Kardeşim de 5 de kaldı, tekrar direksiyon için başvurdu o zaman tekte geçti
15 Yorumla- +1 yıl
Bunda geçemezsem bir daha ehliyet falan almam bu nasıl bir stres ya psikolojim bozuldu
- +1 yıl
Öyle mi🙄 bunu bilmiyordum ben tekrar her şey en baştan sanıyorum
- +1 yıl
Umarım geçerim çok teşekkür ederim
+1 yılManuel vites ehliyet sınavına girmeyin, zaten yakında Manuel vites diye bir şey kalmayacak. Boşuna kürek salliyorsunuz.
10 YorumlaDurman gereken yerlere yaklaşırken devir düşürüp arabayı bire al
10 Yorumla
+1 yılheyecan yaparsan geçemezsin aslında çok basit sakin kal halledersin bol pratik yaparak heyecanını azaltabilirsin
10 Yorumla
+1 yılGazi biraz fazla ver ya debriyaja hakimsen zaten bişey olmaz
110 Yorumla- +1 yıl
Debriyaja hakim değilim işte
- +1 yıl
Dibine kadar basma armut
- +1 yıl
Yarisindan sonra kavriyo debriyajlar genelde
- +1 yıl
Hakim olamazsin öyle zaten
- +1 yıl
Armut diyor birde 😂😂😂
- +1 yıl
Terbiyesiz dhhfhf
- +1 yıl
Dediklerimi ciddiye al
- +1 yıl
Tamam 🙄
- +1 yıl
Yoksa yine uğraşirsin debriyaja dibind kadar basma ayakkabinin uc kismiyla 3te biri kadar bassan yine sorun yaratmaz kontrolu ele alirsin
- +1 yıl
Artık her şey bitti:/
Bence kendi aracinla arkadaşlarınla sürekli eğitim yap duzelir
19 Yorumla- +1 yıl
İşte kendi aracımla yapmamamı söyledi hocam sanki galeri sahibiyim hangi arabayla yapacağım ben Allah aşkına kendi bildiğim araba çok farklı sınavda bindiğim araba çok farklı ayağım kendi arabama alıştığı zaman onda çok zorlanıyorum çok ilginç pedal yumuşaklıkları bile çok farklı olduğu için ayağımı ayarlayamıyorum
- +1 yıl
Of Allah'ım 😓 teşekkür ederim
- +1 yıl
Bende bende üzgünüm 😅😂😂😂
- +1 yıl
Ankara 'da değilim
Sakin olup heyacan yapmaman lazım yoksa geçemezsin
10 Yorumla
+1 yılStop ettirmemeyi öğrenmelisin
11 Yorumla- +1 yıl
Evettt
Otomatik alaydın ya
11 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim be abim başladık bir kere herkes manuel al dedi durdu uyduk
Nefes al, nefes ver... sakin ol :)
11 Yorumla- +1 yıl
Hadi bakalım 🙈
+1 yılDosyayı yakmayan da ne bileyim
13 Yorumla- +1 yıl
Yakarız napalim
- +1 yıl
Ban ehliyeti kazanmama rağmen gidip almadım iptal ettim o kadar önemli bir şey değil
- +1 yıl
Peki
+1 yılYanında benim olduğumu düşün 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun 😂😂😂
- +1 yıl
O zaman korur işte:) Uçak bile kullanabilirisn:)
- +1 yıl
Sen yanımda olsun yüzde bir milyon uçurumdan aşağı uçururm o arabayı jdhdh
- +1 yıl
Her şeye hazırım inan inan:)
Uçmak , buna dahil:)
- Arabalar konusunda 856 cevap paylaştı.
u +1 yılSakin ol, sakin kal. Kendine güven.
113 Yorumla- +1 yıl
Nasıl sakın kalıcam 🙄
- +1 yıl
Sınavda değilmişsin gibi düşün, normal ders alıyormuş gibi.
- +1 yıl
Yaa kolaydı 😒😂😂😂
- +1 yıl
Kolay kolay :D herkes yapıyor amaaan
- +1 yıl
Demek ki ben beceriksiz ben Man kafa jfhfhfhc
- +1 yıl
Hayır ya, yaparsın sen balım cidden güveniyorum ben sana
- +1 yıl
Allah razı olsun hayatımın anlamı 😌👌 ne güzel moral verdin
- +1 yıl
Yarın mı?
- +1 yıl
Cumartesi günü
- +1 yıl
Dua edelim 😌🌸
- +1 yıl
Canımın içi fıstığım benim 🥺🥺🥺
- +1 yıl
❤️ dualarda buluşalım.
- +1 yıl
İnsAllah canım 🥰
+1 yılSakin ve özgüvenli olun kafi
00 YorumlaYanında kimse yokmuş gibi davran rahat ol
10 Yorumla
+1 yılOtomatik al bence o. kadar zorlamanin anlami yok
10 Yorumla
+1 yılYaparsın sen.
Başarılar.
10 YorumlaPratik yapman lazım
10 Yorumla
+1 yılrelaxxx. ne bu gerginlik
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum 🥺
+1 yılSakin kalarak..
11 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor 🥺
Torpil sart
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılGaz ver arabaya gazzz biraz gaz ayarini yükse tut
10 YorumlaHeyecan yapma sakin ol debriyaja dikkat et.
10 Yorumla
+1 yılNormal
10 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri