Örneğin opel Insignia E Segment boyutunda oldu Astra D Segment boyutuna ulaştı bu opel için değil bi çok araba firması böyle yaptı eskiden arabalar kendi segmenti neyse o boyutta üretim yapıyor du şimdi bakıyorum Vectra C sanki C Segment Insignia D Segment gibi oldu 😅 yan yana Vectra kısa kalıyor
Yeni nesil arabalar kendi segmentinden çıkmadı mı sizce?
Öyle ya, yeniler limuzin gibi uzun oldu. Mercedes S serisini eskisinden çok daha uzadığını fark ediyorum. Eskiden standart D segment iken, bugün sanki E plus oldu.
Ama şu da var, tasarım da arabayı oldukça büyük gösterebiliyor. Mesela MK2 kasa Seat Leon yenisine göre büyük görünüyordu ama yan yana gelince MK3 Leon'un en az eskisi kadar büyük olduğu anlaşılıyor 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle ya, yeniler limuzin gibi uzun oldu. Mercedes S serisini eskisinden çok daha uzadığını fark ediyorum. Eskiden standart D segment iken, bugün sanki E plus oldu.
Evet öyle oldu.
Şuna baksana aynı segment değiller gibi duruyor 😅 Vectra C Insignia nin yanında kısa
Ama şu da var, tasarım da arabayı oldukça büyük gösterebiliyor. Mesela MK2 kasa Seat Leon yenisine göre büyük görünüyordu ama yan yana gelince MK3 Leon'un en az eskisi kadar büyük olduğu anlaşılıyor 😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!