Çocuksuz erkeklerde pek görülmüyor ama her aile babasinin doblo sahibi olmasi yazisiz kural gibi.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuksuz erkeklerde pek görülmüyor ama her aile babasinin doblo sahibi olmasi yazisiz kural gibi.

Hem geniş hem kullanışlı. Bekar biri olarak, uzun şase Doblo'lara acayip hastalığım var. Tatile giderken sedan arabada bagaj eşyaların %75'ini alırken, geriye kalanlar arabanın içine yığılmakta ve oluşan çirkin görüntüyü sevmiyorum. Uzun Doblo arabam olsaydı, eşyaların %99,8'ini atardım. Evlenince de Doblo kullanmaya devam ederdim. Hayalimdeki Doblo aşağıdaki görselde. Daha eski hayallerimdeki Doblo'ların çizimleri bile var.

Ya şimdi bi kere sadece babalar demiyelim... Bi kere hem geniş hem ferah hem kullanışlı tamam mı. Ben alçak arabalarda boğuluyo gibi oluyorum. Oysa o öyle mi. Camları bile ne kadar geniş ufak bi oda gibi kendisi. 12 kişi sığmışlığımız vardır ayrıca geniş aileler için birebir yani. Uzun yolculukta da en rahatı o diyebilirim. İstediğin herşeyi bagaja sığdırabiliyosun. Mangalından tut yemek sepetine. Valizinden tut çantasına. 8 kişi uzun yolculuğa çıktığımızı biliyorum ben dobloda ya. Ayrıca samimi bi kere. Öyle rangelere roverlara benzemez. Kıçı bi karış havada değil gayet mütevazi bir araçtır. Kendisine bayılırım. Saygılar sevgiler...
Her şeye gider odun mu taşıyacan yükle, kalabalık bir aile mi binecek yükle, köyden peynir mi gelecek kasa kasa elma mı gelecek yükle, kenarı mı sürttü sorun değil daha ne olsun ben olsam bende doblo tarzı tercih ederim.
Bdhdjdv
Geniş araba. Arkaya 4 kişi bile oturabiliyor. Sedan larda o konfor yok. Artı geniş bagaj da cabası. Dizel multijeti az yakar çok kaçar. Geniş ailelere birebir ilaç
Cevap
27Cevap
o kdr kişi ve eşyanın sığabileceği hesaplı bir araç
Bana çarpan yaşlı amcanın da doblosu vardı 😅 Allah'tan yakın mesafeden çarptı da yoksa sicmistm soldan şoför koltuğuna direk girdi arac 🙄 kapim oynamıştı yerinden
Sksksksjsj babamın yoktu ama ticari arabaya abimin merakı var sanıyorum büyük olduğu için tercih ediliyor sanki vergisi de farklıydı halbuki ne gereksiz yahu
Ben bekarım ve Doblocuyum. Çok seviyorum, konforlu , içi ferah, az yakar. At bagaja malzemeleri topla aileyi bas git mangala pikniğe mis.
Bizde de var geçen 4 tane lastiği arabamın bagajına sığdıramayınca anladım doblonun değerini içine koltuk bile sığıyor
sebebi çok basit araç geniş oldugundan içine daha fazla eşya yerleşebiliyor ve fiat ülkenin en ucuz araç markası
Çünkü ailelerin arabası geniş ve ekonomiktir. Ayrıca enişte arabası olup sürekli enişte dobloyu sattın mi muhabbeti vardır
Bagaja çocukları doldurmak hoşlarına gidiyor.
Çünkü az yakıt uygun parça maliyeti ve bunun yanında geniş iç hacim tabi
tamamen geniş diyedir harbiden geniş ferah eskiden binmiştim
Eee geniş büyük mis gibi işte benim bile alasım geliyor 😂
aile ferdi sayısı artınca ihtiyaçları karşılıyor sanırım ondan olabilir 😁
İç hacminin geniş rahat ve konforlu olması bagajın büyük olması
Geniş arac her zaman iyi bana doblolar bile küçül gelşyor 8 kişilik araç bakıyorum şimdiden
E içine her şey sığıyor ve ucuz tam piknik aracı enişte aracı gibi enişte aracı :D
Çünkü aile kalabalık oldugu için bu tarz araçlar daha kullanışlı
Geniş diye anca sığıyordur tontonlar
Kalabalık aileye sahiptir, merakı vardır, ne kadar ıvır zıvır varsa arkaya doldurabildiğindendir
Benim hayalim mercedes
doblo demek mangal demektir :D
hatta dublo demek
nedense bu modele bazıları dublo diyor :D
Kalabalık aileler için ideal
genişlik rahatlık babamda da var
Kalabalık aile olmasından
Her ise yarıyor ondan.
Nami değer eniste arabasi
cok kullanıslı cünkü az yakıyor cok kacıyor
Emekli dayılar
Geniş olmasından dolayı herkes sığar içine