Arabalar Renault Megane Sedan mı yoksa Fiat Egea Cross mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Renault Megane Sedan mı, Fiat Egea Cross mu? Megane Egea Cross Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Renault Megane Sedan mı yoksa Fiat Egea Cross mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Megane 0 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fiat egea cross estetik açısından fiyatına göre kusursuz bir araç ancak gitmiyor renault megane motor gücü ve çeviklik açısından tercih edilebilir iki aracında farklı beklentiye göre seçilebilirliği yüksek 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkisi de kaliteli güzel otomobil ler ama Megane 4 kalite konfor bi tık önde egea Linea nin yerine geldi 1 0 Yorumla
Can__xx__ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Egea sedan olsaydı Megan derdim ama egea croslar cok derli toplu on numara duruyor çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
Niewiedertilidin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Egea Cross daha yüksek Şub tarzı bir araç ülke şartlarına bakıldığında yol durumu vb genel olarak kötü bu yüzden Egea Cross tercih ederdim 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Arabalar konusunda 594 cevap paylaştı. Manuel vites düşünürsek Renault ama otomatik düşüneceksin baya tartışılır 0 0 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl görüntü olarak egea ama konfor olarak megane 0 0 Yorumla
Emre_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Paketler önemli, paketlerden bahset. Egea cross düşük paketi çöp bir araba. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Renault Megan diyorum 0 0 Yorumla
kvkvkv1312 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl egea daha hos duruyor bence ama asil onemli olan motor gucu hangisi daha iyi ona gore tercih yapardim 0 0 Yorumla
07memoli Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Zevkler renkler tartışılmaz ama: megan klasik duruyo, egea daha havalı bence… 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Koç grubunun ürettiği hiçbir şeyi almam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Renault bence egea lar boş duruyor üstelik motor gitmiyor araba sadece ses çıkarıyor 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Megane olduğunu düşünüyorum arabam yok ama 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Arabalar konusunda 537 cevap paylaştı. ikisinide sevmem ama reno bi tık önde bence 0 0 Yorumla
TheAlbatrosss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Ben tasarınma önem veririm ondan dolayi egea cross 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Arabalar konusunda 609 cevap paylaştı. Megan Fox 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Eğer cross 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Arabalar konusunda 487 cevap paylaştı. Megane 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mégane tabi ki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Megane
Fiat egea cross estetik açısından fiyatına göre kusursuz bir araç ancak gitmiyor
renault megane motor gücü ve çeviklik açısından tercih edilebilir
iki aracında farklı beklentiye göre seçilebilirliği yüksek
İkisi de kaliteli güzel otomobil ler ama Megane 4 kalite konfor bi tık önde egea Linea nin yerine geldi
Egea sedan olsaydı Megan derdim ama egea croslar cok derli toplu on numara duruyor çok beğeniyorum
Egea Cross daha yüksek Şub tarzı bir araç ülke şartlarına bakıldığında yol durumu vb genel olarak kötü bu yüzden Egea Cross tercih ederdim
Manuel vites düşünürsek Renault ama otomatik düşüneceksin baya tartışılır
görüntü olarak egea ama konfor olarak megane
Paketler önemli, paketlerden bahset. Egea cross düşük paketi çöp bir araba.
Renault Megan diyorum
egea daha hos duruyor bence ama asil onemli olan motor gucu hangisi daha iyi ona gore tercih yapardim
Zevkler renkler tartışılmaz ama: megan klasik duruyo, egea daha havalı bence…
Fiatları ne kadar
Koç grubunun ürettiği hiçbir şeyi almam
Renault bence egea lar boş duruyor üstelik motor gitmiyor araba sadece ses çıkarıyor
kötü model ikiside
Megane in işçiliği zayif
Megane olduğunu düşünüyorum arabam yok ama
Tip olarak Egea'ları daha beğeniyorum
ikisinide sevmem ama reno bi tık önde bence
Cross alırdım ben.
renoo
Ben tasarınma önem veririm ondan dolayi egea cross
Megan Fox
Eğer cross
Megan
Megane derdim