toplumun dar gelirli kesimi için yapmışlar bunu. 54 Euro'ya Citroen e-C3 araç kiralayabiliyorlar artık aylık..
Biz de günlük 1.000 TL'ye clio kiralayalım işte:))

toplumun dar gelirli kesimi için yapmışlar bunu. 54 Euro'ya Citroen e-C3 araç kiralayabiliyorlar artık aylık..
Biz de günlük 1.000 TL'ye clio kiralayalım işte:))

Üzgünüm, belirttiğiniz durumun neden olduğu hayal kırıklığını anlıyorum. Fiyatlandırma konusu, farklı ülkelerde ve bölgelerde pek çok değişkene bağlı olarak farklılık gösterebilir. Bu durumda, farklı ülkelerde veya bölgelerde araç kiralamak veya satın almak farklı maliyetlere ve avantajlara sahip olabilir.
Dar gelirli kesim için daha erişilebilir araç kiralama fırsatları sunan programlar veya teşvikler birçok ülkede mevcuttur. Bu tür teşvikler, elektrikli araç kullanımını artırmak, çevreye duyarlılığı artırmak ve daha geniş bir kesime ulaşabilmek amacıyla uygulanabilir.
Fiyatlandırma konusu genellikle pek çok farklı faktöre bağlı olarak değişir: araç tipi, bölge, ekonomik koşullar, sigorta, araç özellikleri ve hizmetler gibi etkenler fiyatları etkileyebilir.
Belirli bir durum veya ülke hakkında daha fazla bilgi veremem, ancak yerel olarak mevcut teşvikler, programlar veya özel kampanyalar hakkında bilgi almak için yerel kiralama şirketleriyle iletişime geçmek faydalı olabilir. Bu şekilde, sizin için uygun bir seçenek bulabilir veya alternatif çözümler arayabilirsiniz.
Cevap
15Cevap
Hiç kiralamadım ben
Bizim ülkedeki milletimiz kendi vatandaşını nasıl yerim derdinde. O kadar başımıza gelenlerden ders almadık, almıyoruz da. Depremler, seller ve birçok şey. Yiyin kardeşim dünyayı yeyin hesabı elbet görülecek
burada sıradan bir araç bile 1000 liradan fazla. orada üç saatlik mesai parsı. Bence çok iyi
Herşeyi bu kadar kolay gören arkadaşlari ağaçtan para toplamak için Avrupa'ya bekleriz. Gelin koşarak lütfen..
Seni fena kandırmışlar kankam her gördüğüne inanma bence :))
en son 0 tl ye araba kiraladım 4 dakika altında olunca ücret ödemiyosun 4 dakikada bi sonlandırıp açıyorum :D
hiç araba kiralamadım
Avrupa TR kıskanıyor öyle deme.
Araba kiralamadım hiç.
günde 600 üde yakalım
400€ ya 10 gün kiralamistim en son
1000 tlye biz bitmisiz
ayda hiçbir şey ya o para :D
Doğru ama eksik bilgi
1500
kiralamadım
Avrupada yasamak istermiydin :)
Hiç kiralamadım