Arabalar Lamborghini Sian mı, Centenario mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sian Centenario Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lamborghini Sian mı, Centenario mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Lamborghini Sian tabi ki de 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Lamborghini 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sian'ın sadece far kısmı daha güzel olmuş. Centenario diyorum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet sianda göze çarpan farlar Cok iyi duruyor Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normalde Lamborghini'nin Aventador modeli favorimdir. Bu seçenekler arasında ise Centenario daha oturaklı geldi bana. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl İnsanin kalp ritmini bozuyorlar fütfiüuu Centenario diyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şu aralar lamborghini hastası olduk😀
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Şey buldun da kilini arıiyosun gibi bişey oldu😬 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Doğru ama şu arabaların güzelliğine baksana çoğu kızdan daha güzel😀 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Çoğu erkekten daha karizmatik üstelik😌 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah ya bu kızlar hemende kızıp küsüyor ya😀 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Yakışıklıda sjsj arabaya sulandim durduk yerde😦 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 yav maşa sulanacak başka araba bul bu araba benim Yorumla
barbarraaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Seçim yapmama gerek yok elimde ne varsa onu kullanacağim icin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Elinde ne var peki 😀 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Centenarionun arka tarafı varya.. Islandım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 bende sianı tercih ediyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beygir ve tork için bile centenario derim. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı. sian çok iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Centenariodan daha asil Özellikle arka farları cok iyi Yorumla
kağan_Altnsk__ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Avantedor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oda dehşet araba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Lamborghini Sian tabi ki de
Lamborghini
Sian'ın sadece far kısmı daha güzel olmuş. Centenario diyorum.
Evet sianda göze çarpan farlar
Cok iyi duruyor
Normalde Lamborghini'nin Aventador modeli favorimdir. Bu seçenekler arasında ise Centenario daha oturaklı geldi bana.
İnsanin kalp ritmini bozuyorlar fütfiüuu Centenario diyorum
Şu aralar lamborghini hastası olduk😀
Şey buldun da kilini arıiyosun gibi bişey oldu😬
Doğru ama şu arabaların güzelliğine baksana çoğu kızdan daha güzel😀
Çoğu erkekten daha karizmatik üstelik😌
Hahahah ya bu kızlar hemende kızıp küsüyor ya😀
Yakışıklıda sjsj arabaya sulandim durduk yerde😦
😀😀 yav maşa sulanacak başka araba bul bu araba benim
Japonun gölgesi bile olamaz
Seçim yapmama gerek yok elimde ne varsa onu kullanacağim icin
Elinde ne var peki 😀
Centenarionun arka tarafı varya.. Islandım
😂😂 bende sianı tercih ediyorum
Beygir ve tork için bile centenario derim.
Centenario
sian çok iyi
Centenariodan daha asil
Özellikle arka farları cok iyi
2 cisi
Murcielego
Avantedor
Oda dehşet araba
Centenario