Trafik kazası geçirdim pazartesi 04/12/2023?

Burdur söğütte sabah 8de ya da 8:30 gibi idi hatırladığım aracın resimlerine bakar mısınız? Aracı cuma günü aldım 3 gün kullandım 4. Güne girmiştim o kadar dandik araç ki benden değil araçta sorun hafif bir viraja girdim araç yaylanmaya başladı sallan sallan kaldırma sonra da takla mı açtı yan mı yattı anlayamadım emniyet kemeri olmasa ön camın tarlaya fırlaması gibi bende fırlayacaktım sanırım hızım 100/110km hızdaydım sizlerden ne yapabilirim aracı yaptırabilirmiyim perte mi çıkaracağım ne yapacağım ne etsem bilemedim ayrıca her yerim ağrıyor kaç gündür bir araba sopa yemiş gibiyim wallahi.

Bu adam çekici hizmeti verdi size şunu söyleyeyim playı söktü düşer dedim hiç skne bile takmadı plaka düştü işini iyi yapmıyor para aldı bu işten ama plakamı düşürdü lnt herif
Bu adam çekici hizmeti verdi size şunu söyleyeyim playı söktü düşer dedim hiç skne bile takmadı plaka düştü işini iyi yapmıyor para aldı bu işten ama plakamı düşürdü lnt herif
Önden baktığımızda da duman olmuş araç
Önden baktığımızda da duman olmuş araç
Aracın döndürdükten sonra geriye kalan
Aracın döndürdükten sonra geriye kalan
Burası aracın düştüğü şarampol 1.50 metre
Burası aracın düştüğü şarampol 1.50 metre
Bu kapıdan kendim çıktım yara almadım kırık yok kanama yok trafik cezam yok sorunsuz çıktım ama borçla aldım araç pert oldu borcu
Bu kapıdan kendim çıktım yara almadım kırık yok kanama yok trafik cezam yok sorunsuz çıktım ama borçla aldım araç pert oldu borcu
Trafik kazası geçirdim pazartesi 04/12/2023?