Ben bir de adamlarla dalga geçiyordum telefon numaramın gözüktüğünü bilmeden 😓🥲

Ben bir de adamlarla dalga geçiyordum telefon numaramın gözüktüğünü bilmeden 😓🥲

O koydugun resimdeki alttan ikinci arac 9.100.000 liraya satilan lexus rcf, sahip olmadim ama birkac gun kullanmisligim var. Cok iyi araba. Bmw mercedes falan hepsi halt yer yaninda zaten bmw mercedes vs daha showroomdaki araclarina bile kilit vururken, lexus turkiye pazarina ilk girdiginde benim gibi ehliyetini yeni almis bir culsuza bile rcf gibi bir araci test surusu icin tahsis etmisti.5 sene falan oldu simdi hala boylemi bilmiyorum. Belki Turk pazari bozmus olabilir ama o zaman Lexus farki demistim icimden. Şu an aracim yok, aile arabasini kullaniyorum arada ama araba alirsam kesinlikle lexus alacagim. O gun kalbimi kazandilar.
Lexus iyi bir makam aracıdırda aynı zamanda benim sürme değil ama binebilen imkanım olmuştu bende tutulmuştum her bir cümleme de katılıyorum 👍
Cevap
13Cevap
Nadiren meraktan bakarım.
Bakmıyorum
Birkaç yıl öncesine kadar bakıyordum sahip olabileceğim aklıma gelmezdi ama 2 ay oldu şu an sahibim hayalini kurduğum arabanın ☺️
Hayırlı olsun abi
Audi a7'ye sardım şu aralar, koyuyor ya alamayacak olmak.
Normalde araba piyasalarına hakim olurdum çok bakardım ama ben bile bırakalı baya oldu
Uçak satanı aradım pazarlık bile ettim
Bendeki cesaret ışte. 👏👏👏
Süper bir goygoy tebrik ederim 😂😂
Bunu bende çok yaptım adamın biri öyle sinir olmuştu ki bana sonra aradı felan ahahahshxhhshxhshsh neyse o sondu zaten
ben bu arabayı asla alamam demek bu hayata köle olarak geldiğini kabul etmektir. ben bakıyorum ama bir gün alacağım gözüyle bakıyorum
Bu fiyatta bir araba bu ekonomide hantallıktan başka birley değil muayenesi ısı busu vergisi şükür ki zaten güzel bir arabamız var ama bu da abartı olsa bile almam
aslan besleyen yemine bakmaz. o arabayı alacak paran olduğunda ona göre gelirin olur zaten. senin dediğin loto tutturup alanlar için geçerli 😂
Hayır hiiiç alakası yok ne kadar gelirin barsa zaten o kadar da gider oluyor okey kaç tane tanıdığımız bu sebeple lüks sayılacak arabalarından vazgeçti bazı şeyleri çok kolay sanıyorsunuz
kesinlikle kolay değil. ama imkansız da değil
Yat ve uçak bile bakıyorum ben
Elit
Lexus bakan kadın arabadan anlıyordur
Thank you arabaları severim iki abiyle büyütmenin sonuçları 😂😅
Evet araba ev villa prefabrik ev tiny house katavan bakıyorum küfredip çıkıyorum
Bakıyorum küfür edip kapatıyorum
Bakardım ama artık buna hiiç gerek kalmadı
Yoooo
Bakmıyorum
Yapmasan iyi olur
Hayır yapmalıyım
Adamlar arabaları satılsın diye ilana koymuş ne alaka be gereksiz bir uyarı şimdi 🙄😫
skmskksm özelden bana yaz. benim ilanada yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?