Arabalar Tofaş mı hayalin Toyota mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayaller ve gerçekler diye bir mesafe vardır 🤔🤔 Tofaş 🔥 Toyota 🔥 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tofaş mı hayalin Toyota mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. İkisi de değil. Peugeot 408 hayalim. Aynı zamanda babama Toyota Corolla Hybrid alma hayalim var. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Arabalar konusunda 487 cevap paylaştı. Valla söyle bir şey var hep sade bi slxim olsun istemiştim o kadar arabaya bindim aldım sıfır bile aldım ama o hep aklımdaydı sonunda da aldım aradım buldum tertemiz çakal arabası olmayan bi slx. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkisi de değil. Peugeot 408 hayalim. Aynı zamanda babama Toyota Corolla Hybrid alma hayalim var.
Valla söyle bir şey var hep sade bi slxim olsun istemiştim o kadar arabaya bindim aldım sıfır bile aldım ama o hep aklımdaydı sonunda da aldım aradım buldum tertemiz çakal arabası olmayan bi slx.
Range Rover ♥️
Tabii ki hiç şüphesiz Toyota