RS200 Başlangıç İçin İdeal Bir Motor mu, Eğer Değilse Hangisini Tavsiye Edersiniz...😊

RS200 Başlangıç İçin İdeal Bir Motor mu, Eğer Değilse Hangisini Tavsiye Edersiniz...😊
Bunu sen de anlayabilirsin. Düşük vites torkuna falan bak. Delirmeyen bir makine alman lazım. İlk motor gitmemeli. Senin kafan da gitmemeli🤪 Güvenli sürüş eğitimi ve ekipmanı asla unutma!
Teşekkürler 😊. Peki hangi model önerirsiniz diye sorsam ne olurdu?
Amacın motor deryasına dalmak, ruhunu koklamaksa acele etmeyeceksin bence. Önce ekipmanını olabildiğince kaliteli ayarlayacaksın, güvenli sürüş eğitimini alacaksın. Motor olarak da temelden başlayacaksın. 125 cc bir scooter mesela. Amacın olabildiğince çok motor sürmek olacak. Satar vitesli bir 125 cc alırsın onunla gezersin. 150 alırsın. Bugün motorcuların çoğu günlük hayatta 125 150 cc kullanıyor. Hatta gezginler bu motorları tercih ediyor. Önemli olan güç değil kontrol çünkü bolca düşeceksin. En miniğinden en büyüğüne doğru gitmekte fayda var.
Evet bende scooter'den başlamayı düşündüm. Bilgiler için çok teşekkür ederim, 😊
Ama 125cc düşüncen hoşuma gitti 🙃
Doğru karar. Hayatta kal ve bir ömür boyu motorsiklet sür😊
Kesinlikle öyle 🙂
Başlangıç bile olsa, otoyolda gerektiğinde kolayca sollama yapabileceğin güçte bir motorla başlamaya çalış derim.
Çünkü şehir içi sürüş ve otoyol farklıdır. Yavaş kalırsan seni solmayan araçlar yakınından geçerken seni tehlikeye düşürürler. Ayrıca 100 den 150 ye çıkışın hızlı olmalı. Çünkü güvenli sollamak için motorda bu performans gereklidir. Ben 150cc lik kymco scooterla bu açıdan otoyolda güvenli hissedemedim.
Çok teşekkür ederim 😊
Bajaj Pulsar RS200, 200 cc’lik bir motosiklettir ve genellikle orta seviye sürücüler için idealdir. Ancak, başlangıç seviyesi için daha uygun bir seçenek arıyorsanız, 125 cc’lik bir motosiklet tercih edebilirsiniz. Honda CBR 125, Yamaha YZF-R125 ve KTM Duke 125, başlangıç seviyesi için popüler seçenekler arasındadır
Çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim herhangi bir sorunuz olursa lütfen bana bildirin
Tamam tekrardan teşekkür ederim 😊
Kesinlikle değil bu moturun kalkış gücü bile en az 70-80 ile yani bir de bunun trafikte kontrolü var daha hafif bir makina ile başlamanı tavsiye ederim.
Anladım, teşekkür ederim 😊
Cevap
2Cevap
Güzel iyi başlanır ama işte parça sıkıntısı var diyorlar.
Duke 200 abs iyidir bak. Keyifli makine
Teşekkürler 😊
güzel makine
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?