Makyajlı kasa T-Roc R-Line'ı beğeniyor musunuz? Kullanınız oldu mu sürüşü performansı yol tutuşu yakıtı vs. nasıl? Bir de dıştan bakınca çekici buluyor musunuz?

Makyajlı kasa T-Roc R-Line'ı beğeniyor musunuz? Kullanınız oldu mu sürüşü performansı yol tutuşu yakıtı vs. nasıl? Bir de dıştan bakınca çekici buluyor musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel araba ve tuttu artık piyasasıda var
yenisi galiba taos oluyor, compact suv sinifinda daha iyi arabalar var. https://www.edmunds.com/suv/small/
Volkswagen T-Roc, şehir içinde boyutları ve hafifliğiyle, şehir dışında zorlu şartlara karşı gösterdiği konforlu ve güçlü performansla öne çıkan bir araçtırVolkswagen’in sürüş zevkini asla kaybetmeyecek olan SUV modeli olarak tanımlanabilir
Mükemmel tek bir sorunu var o da benzinli alırsan malum çok yakıyor geriyr kalan sürüş hissiyat mükemmeö
O Arabanın parasına daha iyi sportif bir Araba alırım..
Sıfır km olması şartıyla ne tercih ederdin?
Peugeot 308 GT 💯
Çok güzel araba ancak ben onlardaki küçük direksiyon tasarımını sevmiyorum. Bir de 1.2 130hp motoruyla T-Roc'a kıyasla performansının zayıf olacağını düşünüyorum.
Hocam arabayı sürdüm gerçekten inanılmaz derecede güzel hissiyatı var..
1.5TSI'dan sonra keseceğini sanmıyorum ama yine de bir inceleyeyim madem öyle dediniz.
Emin ol 1.2prutec 1.5tsi'den daha atik ve seri arabayı kullandıktan sonra anlarsın..
Japonun yanında Çöp kalır
Alacağım araba tam olarak bu
Range rover favorim ondan başkasına bakmam
T-roc çok tatlı makıne bak