Işık yanaryanmaz arkadan hemen bir korna sesi, düz yolda gidiyoruz sellektör ile kenara geç mesajı, park yaparken hemen bir yardım etme girişimleriii yani delimiyiz biz, araba kullanmayı bilmesek neden trafiğe çıkalım

Işık yanaryanmaz arkadan hemen bir korna sesi, düz yolda gidiyoruz sellektör ile kenara geç mesajı, park yaparken hemen bir yardım etme girişimleriii yani delimiyiz biz, araba kullanmayı bilmesek neden trafiğe çıkalım

19 yıldır aktif şoförüm hala park ederken erkeklerin beni yönlendirmeye çalışması beni deli ediyor arkadaş o direksiyona geçtiysem kimseye gerek kalmadan her işimi görebiliyorum. Çoğu erkeğin giremediği yerlere çok rahat park ediyorum. Bir salın artık bizi...
Çünkü onlara göre kadınlar iyi araç kullanamaz ama cahilce bir düşünce kadınlar da gayet iyi araç kullanabilir kullanıyorlar da zaten.. önemli olan başarılı olmaları ve düzgün sürmeleri kadın erkek fark etmiyor yani.. hatta bazen erkekler daha kötü kullanıyor zaten
Ben daha evden çıkarken bile önümde arkamda kim varsa ya hemen çıkıyor ya da bekliyor. Arkadaşlar ben canım olsam o ehliyeti bana vermezlerdi değil mi hani :D siz anadan doğma mı öğrendiniz ben anlamıyorum. Trafiğe çıksam nasıl muamele görürüm Allah bilir
Canım olarak düzeltmişler, oy sizde benim canımsınız🙇🏻♀️😄
yediremiyorlar demek ki , evet erkekler arabalar konusunda daha ustalar daha usta şoförler bu belli netice de onların çocukken bile oyuncakları arabalar lâkin biz de o direksiyon koltuğuna çok yakışıyoruz bence
Cevap
20Cevap
Kesinlikle katılıyorum o ehliyeti pazardan almadık sonuçta, o trafiğe çıkmışsak, demeki biliyoruz, yoksa Delimi s.. ti bizide bilmeyerek cıkıp insanların canını riske atalarım, hele o korna basmaları, l. an tabakaneye b. kmu yetistiriyorsunuz, yav
Detayda yazdıkların sadece kadınlara yapılmıyor, trafikteki hanzolar herkese yapıyor, inip boğazlarını sıkasım geliyor : ))
Yine de sabrediyoruz bakalım : ))
Manyakmış😂
Hepimize denk geliyor emin ol, hele bir de İstanbul'daysan sıkıntı...
İstanbul'da değilsen şükret 😂
Ben onlara saygımdan dolayı trafiğe çıkmıyorum 🤣🤣
Bazı kadınaların erkeklerden daha iyi araba kullandığını düşünüyorum.
@anlamdisi ❤️🌹
@ByBburakk ne güzel
Acemi sürücülere yapılan muameledir. Bunun kadını erkeği yok.
Araba sürerken arkadan şoförün cinsiyetini mi tespit ediyoruz 😁
Yemin ederim cinsiyetten değil ama gerçekten kötü kullanıyorsunuz. Bugün etrafına bakmadan yola atladı bir kadın öyle sovmemek imkansız.
Bazı konuların cinsiyetle alakası yok. Trafikte genel olarak sabırsızlık hakim. Işık sellektör konuları aynı.
Bazı kadınlar bile acemi kadinlara tahammül edemiyor. Aynı şekilde acemi erkeklerede tahammül edemeyen çok kişi var.
Maalesef erkekler de her konuda mükemmel olduklarını düşündükleri için trafikte de aynı davranışı sergiliyorlar.
Değilmiyiz
Çok ayıp öyle şey denirmi
Ama ne olursa olsun sonunda bir erkek olcak hayatında
haklısınız. annem, kız kardeşim ve eşim araç sürerken yanlarında bunları çok görüyorum. zihniyet meselesi. çok değişmez bence.
Kimseye saygımız ve sabrımız yok. Bu kadın olır yaşlı olur hepsine böyleyiz
Bir de şunu çok yapıyorlar arabayı üzerine doğru sürüyorlar yol ver yoldan çekil diye. Trafiktede takip mesafesini hiçe sayıp aracın arkasına yapışıyorlar. Saymakla bitmez.
Evet bazıları kadın erkek dinlemiyor sarıda korna çalıyor 😂
Uzaylı tanımı yanlış Türk tanımı trafikte bile kadınları taciz ediliyor
Çok yavaşsınız çünkü. Sevkiyat yapan yetişmesi gereken acil işi olan akşama kadar o trafikte araç kullanarak ekmeğini kazanan insanları da düşünün.
bu selektörü bir erkek görse gaza kökler adam geçince sabit hızına düşer
Eve kadar takip, sellektör, yarışa girme, hanzo gibi kafayı çıkartıp bakma ve dahası 🤮
"Bazi" erkekkligi ustunluk olarak goren ama beyninin tek bir hucresini bile kullanmayi beceremeyen dngalaklarin ben taa
Siz araba bile kullanmiyorsunuz, nerden biliyorsunuz ole yapildigini?
Hata yapıp hiç bir şey olmamış gibi yola devam ettikleri içindir
onlar kadın dediğin araç kullanmaz kafasında oldukları için
Sizde tören geçişi yapar gibi giriyorsunuz yaaa
Belki sen öyle değilsin özür dilerim ama gerçekten çoğunluğu öyle
evet cidden çok gıcık oluyorum bu duruma, hatta bunun yüzünden film çektirdim camlara.
Bu yüzden kadınlara yardım teklif etmiyorum
Yok gayet normal
ozellikle otobusculer
Erkekler kıskanyo kadınları ondan
Alışkın olmadıkları için
Çok, yavaşlar
O sadece tr de
Yapmıyorum
Çünkü bu işi gerçekten bilmiyorsunuz
Komiğime gitti özür dilerim adhahaja
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?