Güncellemeler
+1 yıl
ilk deneyimim olacak bir de. o yüzden eski model de söyleyebilirsiniz
bütçe 800-900 bin. ikinci el alıcam. kadınlar için uygun olmasını istiyorum. otomatik vites ve arkası toplu olcak. station vagon mu deniyor bilmiyorum. hyundai tuscon beğendiklerim arasında mesela. bu tarz arabalar önerebilir misiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Opel corsa ultimate. Ozellikle ultimate paket almani oneririm cunku onuncarpisma onleyici sistemi alt serilerinden daha farkli bie sistemle calisiyor daha etkili. kullanimi kplay guzel araba.
Aslında biraz daha üzerine koyacak durumun varsa sıfır bile alabilirsin. Hyundai i30 olabilir seviyorum
Al bi Wolkswagen Eos, yaşa havanı.
hemen baktım ama uzun araba kullanmaktan çekiniyorum ilk deneyimimde
Korkarak başlarsan on yıl sonra da aynı devam eder.
araç sürmekten de korkuyorum aslında bu arabayla acemiliğimi atmak istiyorum
Ama dediğim arabayı iki sene sonra aldığında da acemilik sıfırdan başlar. Sürmeyi bilmiyorsan eğitim al yakınlardaysan ben öğreteyim
ehliyetimi alalı 2 sene oldu. ehliyet aldıktan sonra babamın arabasını kaldırıma sürttüm park yaparken. sonrasında babam bana asla araç kullandırmadı. ve cesaretimi kırdı bu sebeple korkuyorum aslında. kurstayken gayet özgüvenliydim
Baban yanliş yapmiş. Ama trafikte her şey olabilir biz de anadan doğma öğrenmedik. Pata küte öğrenilir arada ufak tefek kazalar olabilir. Sen araba alacaksan kısa uzun diye değil de piyasası nedir yaşadığın yerde bunların ustaları nasıl yarın satmak istersen elinde patlar mı gibi konulara bak
çok teşekkür ederim ilginiz için
Ne demek
Bütçene en uygun otomatik vitesli hb arabayi almani öneririm.
Biraz daha bekle fiyatlar düşüyor
Clio polo fabia corolla i20 bunlar alınabilir
BMW x1 kullanıyorum ve çok memnunum
Git clio al kafan rahat eder
Çok rahat bir araba, bayan için. Parkı felan kolay oluyor , ama teneke gibi duruyor oda sankim😂
@fesfs
Aynen öyle motor ve sanziman iyi ama kaput teneke misali ayrıca alıp. Satmada da sıkıntı çıkarmayan bir araç. O yüzden kandinalr için bire bir
Fikirlerin önemli reis 👍 benimki Fırat punto, memnunum, ufak bana göre işimi görüyor.
@fesfs
Güle güle kullan inş daha iyilerine binersin
Borsada parayi tuttursam evet 🤣🤣sjsjs
@fesfs
Hangi hisseler var
Mercedes A 180 tavsiye ederim
şu an alma bişi piyasa biraz daha düşecek
şu an piyasa düşük güzel bir araba alabilirsin
Benim arabamı al satıyorum 😅 Manuel ama
Ben sadece passat sürdüm bence güzel
Hyuhdai getz
Clio 5 al