Arabalar Hangisi bende olsa daha çekici, havalı dururum? JaponMakineler Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Hangi marka makine bende olsa daha çekici havalı dururum🤔🤔🤔 Toyota Nismo Subaru Lexus Honda Mazda Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi bende olsa daha çekici, havalı dururum? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Toyota 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Zeka, karakter ve konuşma becerin yoksa havalı değil, sugar dadyy olursun anca. 3 5 Yorumla JaponMakineler +1 yıl 🤠🤠🤠 Yorumla Teardrops +1 yıl Sena senin var galiba suar daddy'n. :D Yorumla jsena +1 yıl @Teardrops Yok, bunu nereden çıkardın? Yorumla Teardrops +1 yıl Oha 18 yaşındaymışsın kusura bakma beni dayın yerine koy Yorumla jsena +1 yıl @Teardrops Bence de. Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Abiş çen o arabaları boş ver en iyisi bu 0 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Hepsi acayip güzel, toyota ise bir başka güzel. Bende bunlardan herhangi birisi olsun yeterli. Fazlasında gözüm yok. 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yıllarca toyota dan şaşmadık, şaşmadım. Ondan sonra da Honda gelir tabi :D 0 1 Yorumla JaponMakineler +1 yıl 😂😊 Yorumla
seda188 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri bence Ford Ranger Raptor #eniyisi 0 2 Yorumla JaponMakineler +1 yıl Ford mu iyi teneke çöp marka🤠kıyaslamaya bak böyle lüks makinelerin yanında Ford çöp tenekesi kalır Yorumla seda188 +1 yıl Bu Ranger raptoruma yapılan bir hakarettir. KABUL ETMİYORUM. Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Arabalar konusunda 510 cevap paylaştı. havalı durmak zorunda mısın? insan olmak daha güzel 0 0 Yorumla
6buse6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Lexus ile Toyota arasında kaldım ama Lexus ta karar kıldım 😂 0 0 Yorumla
asilbiri06 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bence lexus diğerleri çakal arabası yaptıgınız işe göre değişir gerçi 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Subaru tabi ki.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Toyota
Zeka, karakter ve konuşma becerin yoksa havalı değil, sugar dadyy olursun anca.
🤠🤠🤠
Sena senin var galiba suar daddy'n. :D
@Teardrops Yok, bunu nereden çıkardın?
Oha 18 yaşındaymışsın kusura bakma beni dayın yerine koy
@Teardrops Bence de.
Abiş çen o arabaları boş ver en iyisi bu
Hepsi acayip güzel, toyota ise bir başka güzel. Bende bunlardan herhangi birisi olsun yeterli. Fazlasında gözüm yok.
Yıllarca toyota dan şaşmadık, şaşmadım. Ondan sonra da Honda gelir tabi :D
😂😊
Hiçbiri bence
Ford Ranger Raptor #eniyisi
Ford mu iyi teneke çöp marka🤠kıyaslamaya bak böyle lüks makinelerin yanında Ford çöp tenekesi kalır
Bu Ranger raptoruma yapılan bir hakarettir. KABUL ETMİYORUM.
havalı durmak zorunda mısın? insan olmak daha güzel
Lexus ile Toyota arasında kaldım ama Lexus ta karar kıldım 😂
Bence lexus diğerleri çakal arabası yaptıgınız işe göre değişir gerçi
Subaru tabi ki..
Hangisini alma gücün varsa odur...
Lexus ve Mazda iyiymiş
Subaru güzel
#Mirliva
Bizene aminyüm? Zevksiz herif
Honda'yı tek geçerim.
Ben honda diyorum
Toyota diyorum