Bir miktar birikimim var yaza doğru almayı düşünüyorum. Motor hakkında bilgisi olan veya kullanan birisi var mı? alınır mı?

Bir miktar birikimim var yaza doğru almayı düşünüyorum. Motor hakkında bilgisi olan veya kullanan birisi var mı? alınır mı?

Gerçek bir sevgi ve istek ise düşünmek kararsız kalmak sadece kişinin kendisini kandırmasından öteye geçemez.
Kimseyi dinlemeyin.
Tabi fikir alın.
Tavsiye alın ama kafanızda kararlastirdiginiz bir şey olsun.
Düşünce ve fikrinizden emin olun.
Kararınızı verin ona göre hareket edin.
Hayat başkasına bırakılmayacak kadar size tölerans tanımıyor.
Keşke kelimesi ile aranız nasıl?
Seviyor musunuz?
Eğer seviyorsanız işiniz zor.
Daha sonradan da uzulme ihtimaliniz aklınızdan çıkarmayın.
Motor al bin yok kaza vs diyenlere. aldiris etme düzgün kullanırsan kaza da yapmazsın ben 14 yıldır biniyorum gezdigim gördüğüm yaşadığım güzellikleri tarif edemem o motora o parayı vereceğine 130-160 bin arası al Honda hornet var Honda CBF 500 var Suzuki den yamaha dan seriler var çok uçuk rakam. verme. derim motorun havası olmaz araç sonunda
Allah'ım konuyu biliyorsun lütfen. Motora kaç lira verilirse verilsin değer be. Hayatta bir kere alıyorsun sonuçta. Ama baya iyi araştırmak lazım. Zira piyasa baya kalabalık ve kalite kokanları da efsane.
İnan youtube'de videoları izledikçe içim gidiyor ama alacağım yaza doğru birikmiş param var toplayabildim kadar toplayıp zam gelirse üstüne kredi çeker alırım ne kadar ama alıcam bu motorun mesela lastiklerini değişririm kalın lastik yapmayı düşünüyorum ben ön camların yanına YAMAHA yazmayı düşünüyorum çok kaliteli bir kask birde kamera aldım mı mükemmel inşallah allah nasip eder
Ducati de çok güzel bir de mat renkleri falan oluyor üf yani neyse modelde kesin eminseniz direkt bunu alın. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bir de bazı kasklar var motorla baya uyumlu onlara da bakabilirsiniz. Sonradan boyayan ya da bazı etiketler ekleyip neon ışıklandırmalar yapanlar da oluyor. Abartılı olmadığı ve uyum yakalandığı sürece hepsi mükemmel. Hayırlı olsun şimdiden, darısı başıma.
Aynen öyle valla gerçekten mükemmel fikirler hepsi biraz daha zaman lazım işte param yetmiyor şu an ama ölmezsem Mayıs gibi alacağım :) motor tutkusu olan bir kızı görmekte garip geldi bana açıkçası görmedim daha önce
Ohoo sitede var baya. Yani bir iki tane daha vardı. Fikir çok da para yok. Neyse adım adım olur inşallah hepsi. Yine de inşallah demeyi ihmal etmeyelim Allah korusun bir pürüz falan çıkar. Çıkmasın diye dua etmek elzem.
Tabi ki o yüzden sürekli inşallah diyorum bende Allah bilir bir şey olabilir geçmişte başıma kötü bir şey gelmişti bu konuyla alakalı çünkü nasip olmadı.
Aa çok tehlikeli almayın almayın flsmflsmd
Umarım düzgün kullanır sahipleri fjkdmf
O halde bir alıntı bırakacağım bekle
“Hepimizin yaşadığı zor dönemler oluyor hayatımızda önemli olan bunlar ile mücadele etmek pes etmeden.”
Jfksnckdmfmd
KFKSMCLDF
mevsim ne alaka desem ne olur ki..
Yoktur ya ben anlamadım hiçbir şey djskxkdmd
Ne büyük dertler, bunaltıcı yazın arkasından yaz tutuyorlar ya Fjdkfnkd
Allah başka dert vermesin fjdkfnd
Djkdkfkd
Cevap
6Cevap
Benim param olsaydı ben alırdım.. yani seviyorsan ihtiyacın varsa alabilirsin tabi ki. hayırlı olsun şimiden
Fiyat performans görünüm diyorsan rks r250 ye bakmanı tavsiye ederim. Diğer durumda sıralamayı biliyorsun honda , yamaha , suzuki ve rks diye gidiyor. Lakin popülerlik olarak rks hızlı bir ilerleyis içinde.
Bilgim yok ama çok güzel.. Paran varsa al gitsin :)
Değer ama ailen çok sitem eder. - Paraya değil, sana bir şey olur - diye.
Alma , biriktir :)
Alınır knka çift silindir ve japon malından şaşma
Güle güle kullan kardeşim 😉
Paran varsa alabilirsin kardeşim
Değmez mi be şu duruşa bak
Bu kadar pahalı şeyi alman iyi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?