Herhangi bir araç olsa olur mu yoksa iyi bir araç hastalığınız var mı?
Herhangi bir araç olur
Lüks takıntım var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herhangi bir araç olsa olur mu yoksa iyi bir araç hastalığınız var mı?
Arabalarla aram iyidir, çok araştırırım ufak çaplı tamiri motor sesi yakıt durumu parça temini vs aklına gelebilecek pek çok şeyi takip ederim, ayrıca arabanın tipi ve iç dizaynına da çok dikkat ederim, son olarak Cruze aldım 1.6 motor olanı, gerek motor gerek iç dizaynı gerekse arabanın diğer donanımları harika, dış görünüş zaten gayet yeni gibi, çok memnunum.
Evet, Chevrolet Cruze, LPG takılıyor, benim aldığımda LPG'li, ayrıca benzin ve LPG'de denedim, çekiş olarak ayırt edilebilecek bir fark yok. Sadece kapalı otoparklara giremez. 😅
İlk aldığımda denedim ufaktan, 170'i gördü, daha giderdi ama bıraktım, yeterli geldi.
Gördüğüm kadariyla satışında da bir sıkıntı yok ama arabayı bilen müşteri olması büyük ayrıcalık, her şey daha kolay oluyor.
Her türlü aracı severim ve ilgilenirim. Ben görgüsüz paket adamıyım ya hep ya hiç mantığı. Öyle boya, km, değişen bakmam. Araç şasi, podye, direkler düzgün olacak, alt takım ve yürüyen sorunsuz olacak ve gırtlak dolu olacak. Opsiyonları dahi alınmış olacak benim gözümde (kendi aracımı da böyle tercih ettim.) çünkü dışı ne yaparsan yap bir yerden sonra hasar alıyor. şu an PPF var ama eski dönemlerde yoktu nede olsa. Kaza içinde ısıl işlem görüp orijinal kalacak diye 2. kazada 2 kat hasar alacak malzemeyi tutmayı sevmiyorum. Boya dediğin zaten canlı duracak yok boyatmadım diyip güneş yanığı ile gezmenin manası bende 0 ve önceliğim araç güvenliği ile sürüş hissiyatı olmuştur. Bana derdini anlatamayan aracı sevmiyorum ve iletişimsiz şasili araçlardan hep kaçmışımdır. Donanımda ise öncelikler Esp/vsa, bas, asr/tcs, abs, ebd olmuştur benim için. Hatta xds/edl olsa bunların üstüne daha da iyi olur. Diğer aradığım donanım cruise control uzun yolda hayat kurtarıyor resmen. Sabit sabit miss gibi gitmek en güzel icatlardan birisidir. Zaten cruise olan araçta otomatik far ve yağmur sensörü geliyor genelde. Geride kalan donanımlar pekte umrum değil açıkçası. Güvenlikte ise yan/perde hava yastıkları, ön 2 yolcu hava yastığı, yan hava yastıkları öncelik. Bunlar olan her araç benliktir.
Direk corolla derim ben. Dezavantajı motor hacmi sebebiyle vergi diliminde yüksek olması. Çok üzücü bir durum olsa da ilk başta olması gereken corolladır. Suv olacak olsa ilk başa sportage koyardım. Aslında Nissan e-power sorunları tam anlamı ile bitse ona yönelirim jeneratör gibi gezmek çok mantıklı ama onun için 1 senesi var daha bence. Gerisi ise bütçeye bağlı bir durum.
Şuanda tam şans işine dönmüş bir araç. Kimi kullanıcılarda araç batarya şarj etmeme, kiminde direk çalışmama, kiminde enerji kesintisi, kiminde devreye çok geç girme, kiminde araç beyni karışması gibi bir çok çeşitte hata olurken kimi müşterilerinde ise zerre sorun yok. Ama benim anladığım ve gözlemlediğim Nissan e-power bir üretim bant sırasında hatalı çıktı ve orada bir şeyler karıştı. Ama hangi aylarda bu problem yaşandı bilemiyoruz. Devam eder mi yoksa gerçekten tamamen düzeldi mi oda muamma.
Aracı yükleme esnasında temiz yükleyememişler. Fabrika kusurlu araç çıkarmıyor bayi size kusurlu araç satmış. Yakın zamanda alındı ise gidin expertiz yaptırın ve mahkemeye verin. İleride satarken sıkıntı olacak çünkü. Kusurlu araç olduğunu satan bayinin kabulu ve buna istinaden ya değer kaybı ya da değişimi gerekli.
O zaman sıkıntı olmaz. Belgeli en azından.
Her türlüsüne ilgim var. Klasik mikro (Suzuki Alto/Maruti 0,8) arabadan tut, süper Hot-Hatch (Hyundai i20 N, Opel Corsa GSI) arabaya kadar her türlüsünü seviyorum.
Çok ilgim var hemde Vectra C 19 Europa Bu ikisini çok seviyom 😍😊

Cevap
8Cevap
Herhangi bir araç olur
Eskiden vardı öyle hastalık.
Şimdi a noktasından b noktasına adam gibi götürsün yeter
Vardı yaptık o zamanlar.
Şimdi celık jant bile koymadım
Arac takintintim yok teslada kullandım fordda skinti yok
Araca göre zenginlik olmuyor o araçlari belki firma vermistir belki leasingle kullaniosundur yani kiralık belki araban vardır ama benzini km sini dusunuosundur dolayısıyla kullandığın araba giydiğin kıyafete göre elit zengin olmazsin zenginlik benim gözümde farklı bir şey yaşadığın hayat kaliten kendine artirdigin zaman ve bu hayati ne kadar dolu yaşadığın urettigin kaç kişiyle paylaştığın vs yoksa her şey elde edilebilinir gecelik, haftalık, yıllık ama zenginlik farklı olay
Firman veriorsa bu parayı sen odemiyorsun aksine başarılı olduğun için iyi bir işin olduğu ortaya çıkıyor. Ayrıca bu markaya düşkün olan kişiler genelde fakirbbi hayattan gelenler elde edememislikleri olanlar tr de bicok kişi iPhone delisi ama ekonomik durumu iyi değil zenginliğin Z si yok
Günün birinde kendi arabam olmasını istediğim için arabalarla ilgileniyorum
Reno clio
Evet tam kadın arabası
Benim için küçük olması dizel olması ve sürüşü rahat olması
Hiç birisi. Yarış araçlarına ilgi duyuyorum sadece. Onların harici araçlar boş geliyor...
Hiç yok, anlamam arabalardan tipine bakıp güzel çirkin derim😂
Şu jip gibi yüksek büyük araçlar var ya öyle seviyorum ben 🤔 şu makam araçları gibi düz olanlar ilgimi çekmiyor
Knks bu dönemde orta düzey sigorta, bakım, yakıt konusunda üzmeyecek araç yeterli.
Valla aklımda fiat pailo var.
Biraz imkan, şartlar işte
Valla ben o kadar incelemiyorum dostum
Hayaller E60 ama hayatlar...
CORCİİİ🤫🤌❤️

1M edecek bir araba da değil aslında
Km çok ordan kaybediyor ama bizim millet 2. ci eli yüksekten çekmeye bayılırlar krom jant lci far 4 egzoz takıp yere basıp fiyat yükselmeyi severler
Mercedes audi bmw bunlardan birer tane range rover da isterim
Yolla gelsin
Eski jdm seviyorum ben
R32, S13, 22B, GD kasa İmpreza (bugeye sevmiyorum, blob daha güzel) gibi
Savaş uçaklarına falan ilgim var
Geniş araçlara ilgim var. Yüksek ve geniş
O kadar geniş değil mesela Kia Sportage şu an kullandigim araba.
Onu seviyorum.
Yes baby
Renault Toros der geçerim.
Jeep range rover severim
Severim araç
Range rover çok harika bişey
Küçük arabaları severim golf gibi
BMW m4 e60
Normal
Porshe seviyorum 🙂
Platonik
Biraz Biraz var 😄