Ama inat ettim o anahtarı eve gidince bulacağım 😤🤦🏻♀️
Arabamın anahtarı evde kayboldu , arabasız hareket etmem mümkün değil napacagim?
Ama inat ettim o anahtarı eve gidince bulacağım 😤🤦🏻♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 😔😔😔😔 saatlerdir arıyorum, kafamda anahtar olduğu için de uyuyamıyorum.
Arabanızın anahtarı evde kaybolduysa ve arabasız hareket etmeniz mümkün değilse, bence sakin olun Yedek anahtarınız varsa, onu kullanarak aracınızı çalıştırabilirsiniz.
Aracınızın bayisine ulaşın. Araç bayisi, aracınızın anahtarını yapabilecek veya size bir yedek anahtar verebilecektir.
Ben çoğu eşyamı o anı canlandırarak buluyorum.. kapıdan girdin elinde anahtar.. nereye koyarsin? O gün girdin elinde torbalar mı vardi, mutfağa mi girdin, yatak odasına doğru mu ilerledin.. umarim evde kaybolmuştur.. ev de kaybolduysa bulunur..
Cevap
9Cevap
iyice bak. kanepelerin arkasına veya gelriken getrdiğin poşetlerin içine masa altlarıan hatta tezgaha bile. hm bu sayde nereler kirlenmiş görmüş olursun
Buzdolabı her zaman en mantıklı yer böyle durumlarda 😅
Kesin ımmadığın bi yerdedir buzdolabı bile olabilir 😅
Ummadığın*
Küçük bir bebeğim var onun elindeydi gerçekten saçma bir yerden çıkacağına eminim de bakalım 😅
Mutfak çekmecelerine de bak koltukların altına bakmışsındır zaten 😅
Bakacağım yeniden yeniden bakacağım, anahtarı unutup uyumam lazım 7 de kalkıyorum ama aklımdan çıkmadığı için uyuyamıyorum 😄
Sakin kafayla bakarsın iyi geceler.
Teşekkür ederim sana da 🙋🏻♀️
Kaybettiğin eşya yı bulma duası var bende parayı buldum öyle
😅😅 şakacı seni
Gerçekten doğru söylüyorum ben evde 5000 evro saklamıştım 1 ay bulamadım o duayı okudum kapıdan girer girmez yani elimi attığım gibi hemen buldum
Haşırt the black board. En kötü 5 binliksin
😮
ah ya gelip bulalim heheh
Tüm KS halkı seferber olsa yine bulunmaz didik didik aradım yok 😮
ben bulurdum sansini kaybettin..
Niye kaybolan eşya duası misin 😄
eşya dedektörüyüm
Gelmişken tekleri kaybolan çoraplar, eksik puzzle parçaları vs vs bir el atarsın artık baya zamanını alacak 😄
yemek yapcaksan gelirim yoksa beni aramai11111111!!!
Hahahha 😄 tamam
ne yapcan
Yeni anahtar çıkartacaksın
😔
Çok pahalı o da araç nedir?
Hyundai Getz
Hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama farklı anahtarcilardan fiyat al yaptır
Daha once arabanın içinde anhatari unutup anhatar yaptirmisligim var 🤦🏻♀️ halledeceğim ins yarın ola hayrola bakalım
Mutlaka hallolur ama önemli olan fiyatın makul olması ben ona dikkat çekmek için dedim iyi geceler
Evet üç beş yeri arayıp pazarlık yapıp en makulunu bulmuştum, teşekkür ederim gerek kalmaz bu defa umarım, iyi geceler 🙋🏻♀️
Anahtarı çaldır, sesi takip et
Kumandalarin ve anahtarların da caldirma olayı olsa keşke evet
Evde yalnız olduğum dönemlerde en çok bundan muzdarip oluyorum. Kumanda kayıp olunca bulunmuyor.
En acısı ise telefon kayboluyor ve kimse aramadığı için 24 saat telefonsuz kaldığım da olmuştu. Yaşamayan bilmez
çıkardığın elbselerin ceplerine bak
ahahahah safsın sen galiba biraz:))) yedek anahtarını alsanaa yawrum her araba bir asıl bir de yeek anahtarla satılır
kaskodan anahtarı bir dfa ücretsiz yaptırma hakkın var, eski anahtar hafıadan silinir bu sefer yedekte yaptır bi tane
Saf? Hoş bir üslup mu, arabayı sıfır almadım, yedek anahtarı yoktu alırken, her neyse
saf kötü bir kelime değil, uyanık değilsin manasında kullanılır herneyse bulamazsan kasko poliçene bak genelde bir kere ücretsiz kilit sistemi değişim bedeli olarak 1000 veya 2000tl ayırırlar
Çok b*tan bir durum seni çok iyi anlıyorum
Yedek snahtar yok mu
Yok maalesef 😔
Bulamadınmı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?