Arabalar Ehliyeti aldığınız günden fotoğrafınız var mı? İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ✋✋ Ehliyeti aldığınız günden fotoğrafınız var mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Maalesef hiç yok. Ehliyeti alır almaz direkt işe gitmiştim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. benim yok maalesef 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok valla bak bu konuda da şımartılmamışım insan bi kızını alır yemeğe götürür bi çiçek bi foto yok 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır yok. 20 sene oldu alalı foto kalmaz olsa da 1 0 Yorumla
Adsızyorumcu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hocaların şu ok işareti her şehirde aynı galiba hahahaha 0 3 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Hahahahahahahaha bu kadar haklı bir yorum olamazdı Adsızyorumcu +1 yıl Yalnız gözlükte aynı shajskskskkd ben de geçen sene yazın almıştım. İzmirliiih +1 yıl Hdjwjajajakama bende geçen sene aldım oda aynı 🤣🤣
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hayır 4 cu son hakkımda aldığım için ahahah 0 0 Yorumla
Aleynayım Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Öndeki annen galiba baya gururlu durmuş :D 1 40 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Hocamdı 😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Hahah ben öğrettim havası var o zaman :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Ben zaten profesör opiliptustum o sağolsun yanımda telefon oynadı 😃😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Tabi canim ne demezsin :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Bak hele yaa sen nerden bilcen olumm beni sinir etme 😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Bilemem tabi deee oyle hissettim hislerime güveniyorum :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Ayağım debriyaja yettiginden beri arac suruyom buda eski foto zaten 1 sene oldu ben alalı Yorumla Aleynayım +1 yıl İyi bakalım hissettiğimi söyledim sadece :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Sıkıntı yok yaa ugrasmak istedim seninle 😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Gıcığın tekisin zaten :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Gıcık sevme o zaman 😃😃 bu benim problemim değil Yorumla Aleynayım +1 yıl Şaka yaptım yaaaaa Yorumla İzmirliiih +1 yıl Niye gizlendin gönderide gözükmemek için mi 😃😃 Yorumla İzmirliiih +1 yıl İzin vermedim ama nasıl yaparsın 😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Evet :D Yorumla Aleynayım +1 yıl İzin verrrrrr Yorumla İzmirliiih +1 yıl Ben biliyorum ama kim olduğunu 😃 Yorumla İzmirliiih +1 yıl İzin alman lazım ki izin veriyim 😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl İzin ver diyorum iştee Yorumla Aleynayım +1 yıl Yani sen biliyosun evet :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Ver dersen emrivaki yapmış oluyosun misin eki getirmelisin sonuna 😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl İzin verir misiniz beyefendi :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Hahahahahaha he söyle yola gel işte olum atış serbest müsade senin 😃😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Alla alla istemiyorum izin falan :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Az önce istedin yaa şimdi de atar gider mi yapıyorsun bana 😃😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Evetttt var mı sorun :D :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Hahahaha senin yaptığın atar hayatıma renk katar shejsjsnnwwnnana Yorumla Aleynayım +1 yıl hahhaha biliyorumm bana bilmediğim bişi söyle :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Cok çirkin olduğunu söyleyebilirim mesela😃😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Aaaaaa bunu hiç duymamıştım :(( Yorumla İzmirliiih +1 yıl Jsksjsjww artık duydun😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Cok kotusunnnn Yorumla İzmirliiih +1 yıl İyi olmaktan bir hayır görmedik😃😃 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Bana bilmediğim bir şey söyle 😃😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Cok cirkinsin :D Yorumla Aleynayım +1 yıl sen beni nasıl buldun ya shdj Yorumla İzmirliiih +1 yıl Hfjsjsjs çirkin seviyoruz belliki😃 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Arayan mevlasini da bulur belasını da 😃 Yorumla Aleynayım +1 yıl Yaaaa Allah'ımm belanı buldun demek :D :D Yorumla İzmirliiih +1 yıl Tatlı bela 😃 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ehliyet alayim boy boy cekincem🙄 0 3 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Hahahahahahaha Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Hayırlı olsun karşimm Yorumla İzmirliiih +1 yıl Eski foto ama teşekkür ettim🤣 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Var hemde gözlerim kapalı çekmişlerdi 😒 0 1 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Hahahaha benide zorla çekti 😃😃 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yokk 0 2 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Ehliyetmi😃 Yorumla moonlight012 +1 yıl Ehliyet aldım fotoğrafım yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maalesef hiç yok. Ehliyeti alır almaz direkt işe gitmiştim.
benim yok maalesef
Yok valla bak bu konuda da şımartılmamışım insan bi kızını alır yemeğe götürür bi çiçek bi foto yok
Hayır yok.
20 sene oldu alalı foto kalmaz olsa da
Hocaların şu ok işareti her şehirde aynı galiba hahahaha
Hahahahahahahaha bu kadar haklı bir yorum olamazdı
Yalnız gözlükte aynı shajskskskkd ben de geçen sene yazın almıştım.
Hdjwjajajakama bende geçen sene aldım oda aynı 🤣🤣
Hayır 4 cu son hakkımda aldığım için ahahah
Öndeki annen galiba baya gururlu durmuş :D
Hocamdı 😃
Hahah ben öğrettim havası var o zaman :D
Ben zaten profesör opiliptustum o sağolsun yanımda telefon oynadı 😃😃
Tabi canim ne demezsin :D
Bak hele yaa sen nerden bilcen olumm beni sinir etme 😃
Bilemem tabi deee oyle hissettim hislerime güveniyorum :D
Ayağım debriyaja yettiginden beri arac suruyom buda eski foto zaten 1 sene oldu ben alalı
İyi bakalım hissettiğimi söyledim sadece :D
Sıkıntı yok yaa ugrasmak istedim seninle 😃
Gıcığın tekisin zaten :D
Gıcık sevme o zaman 😃😃 bu benim problemim değil
Şaka yaptım yaaaaa
Niye gizlendin gönderide gözükmemek için mi 😃😃
İzin vermedim ama nasıl yaparsın 😃
Evet :D
İzin verrrrrr
Ben biliyorum ama kim olduğunu 😃
İzin alman lazım ki izin veriyim 😃
İzin ver diyorum iştee