audi'nin klasiğine bile hayran kalıyorsam ben klasik kesinlikle, bundan emin oldum, ama ford ve mercedes favorim :D
https://www.facebook.com/reel/1444462202796308

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer audi'nin klasiğine bile hayran kalıyorsam ben klasik kesinlikle, bundan emin oldum, ama ford ve mercedes favorim :D
https://www.facebook.com/reel/1444462202796308

Klasik aracın tadı farklı, yeni neslin farklı, orta dönemin farklıdır. Şimdi aklı selim bir insan bir Ford Mustang Shelby 500GT Eleanor'a nasıl hayır diyebilir. Yine 2014 Shelby GT 500'e hayır diyemez. 2023'e de yok çekemez. Her dönemde güzel bir araç. Hakeza Camaro, Charger, Challenger gibi modellerde her döneminde ayrı güzeller. Ben her aracın farklı bir ruhu olduğuna inanan bir insanım. Bunu günümüz içinde, geçmiş içinde diyebiliyorum. W124 tadı var mesela. ''Aracın tadı olur mu?'' diyenlere istinaden evet oluyor. Düşük bütçeniz de olsa, yüksek bütçeniz de asla marka fanatiği olmayın. Sizin arayışınıza uygun en ideal aracı alırsanız aracın tadı hep vardır. PetrolHeader olarak bana göre ruhsuz araçlar elektriklilerdir. :)
Klasik arabalar çok başkadır özellikle amerikan klasikleri çok iyidir görünüşler süper kocaman büyükler ama çok hantal araçlardır. Araba konusunda italyanlar çok estetik araçlar yapmıştır. Klasik arabalar sınıfında çok iyiler açık arttırmalara bakarsanız herzaman ferrariler alfa Romeolar boy gösterdiğini göreceksiniz. İngilizlerde Aston Martin, lotus ve jaguar ön plana çıkarken Almanlarda 300 sl gulwing efsanedir BMW 507 de üretildi dönemde zamansız bir klasik olmak için doğmuştur. son olarak Avrupa'dan bir klasik araba alcak olsam Lamborghini miura svj modeli olurdu Amerikadan bir klasik alacak olsam Mustang boss 302 tercih ederdim
Karışık; ama genelde 90'lı yılların arabalarını beğeniyorum. Klasik olarak Murat 131, Murat 124 tarzı araçları beğenirim, yenilerden de i20, 408 beğenirim. 90'lı yıllardan S/W202, R9 Broadway gibi araçlara hayranım.
Cevap
10Cevap
Klasik araba
klasik tabiki hem görünüş açısından hemde içerik açısından daha çekici ama suankiler de kullanım amaçlı daha kolay
kızlar genelde yeni derler, sen istisna oldun :D
özellikle de ford mercedes gibi düzgün revize edilmiş bakımlı klasikler en rahat arabalar kesinlikle :D
2 mercedes 2 taunus klasiğim olacak kesinlikle, mercedesler şehirlerarası yolculukta fordlar yerel kullanımda harika olacaklardır ve bunların tamamını tek bir yeni araba parasına alabilirim :)
ford taunus ve ford granada, mercedes w123 ve w126 şu anda listemde ve komple kendim revize edeceğim gıcır gıcır olacaklar :)
klasiklerde 200-300 beygir gücü çok ideal, hafif turbo beslemeyle bu güçlerde çok rahat alınabiliyor, ağır arabalar, öyle aşırı yakıyorlar da diyemem, ama herkes kullanamaz kesinlikle, yeni bu yüzden her zaman ilk tercih oluyor herkes için :)
:) türkiye şartlarında 2 side değil :) ama amerikada gibi benzin vs daha uygun bi ülkede olsam Klasik seçerim görüntüsü sesi tarzı daha güzel :)
Klasik bir challenger, mustang veya yeni bir m4 olabilir. Tamamen arabasına bağlı aslında ikisi arasında karar vermek çok zor.
Yeni araba
Ama kullanmaya biraz korkuyorum
yenilerin kullanımı kolay bence, özellikle de otomatikler oyuncak araba gibi bir şey :)
Ben 1 kez tofasi kullandim babamla öyle bagirdiki korktum
tofaşı kullanırsan her arabayı kullanırsın, ama trafiğe çıkma kesinlikle tofaşla, can güvenilmez ona :)
Trafik değil ya düz yoldu dönüyordum gidip gelip eski bir arabaydi zaten 2006 sanirim sonra satıldı bu ama işte ilk araba kullanmam için denedim çünkü zaten eski birseydi ve babam nasıl bagirdisa bana korktum arabadan
öyle de olmaz ki, hiç öğretmese daha iyiymiş gerçekten :D
Evet ogretiyordu arabayı sürdüm güzel sonra vites şeyini yapamadim😅
Yani adamın sesi de yüksek kalın korktum bana bağırmaz hiç babam 20yasima kadar en fazla 5 10 kez duymusumdur o sesi biranda olunca bide ruhumu tapsirdim
tahmin edebiliyorum senin için araba kullanmaya faydası olmasından çok zararı olmuştur bu durumun, artık devamını kendi başına halledersin, birinin öğretmesine gerek duymadan :)
Avtomat kullanicam sanirim vites travmam var 🤣😅
evet senin için en uygunu otomatik olur bence, ayrıca şu anda zaten yeni arabaların çoğu otomatik :)
Zaten param yok sorun değil
olur elbet bir gün bir otomatik araban, yaşın küçük daha :D
Konuşalım mi
olur konuşalım :)
Audi a6 sahibiyim. Konforuna diyeceğim yok ama klasik bir 76 mercedes de hayallerimin arasında 👍
Elenor 500 gt güzel araba ama ben konfordan güvenlikten yanayım.
Kesinlikle klasik Dodge ya da Ford
Klasik sever yeni alırız 😁
çünkü klasiğe binmek zor, iyi bir usta lazım, bakım onarım geliştirme lazım :D
Klasiği uzaktan severim ben yeni araba tercihim
Bir Audi A6 olsa yani:)
Yeni araba konfor konfor ve konfor
Klasik.
yeni.
Klasik araba
Klasik
Klasik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?