İki hafta once motor aldim. Markasi yuki. Kafaya bu modeli koydugum icin kimseyi dinlemeden aldim. Markasina kotu diyen cok oldu. Ama eski motorlari gibi bastan savma yapmamislar. Yorumunuz nedir?
Bu motorların ucuz olmasının tabii ki sebebi var. Motor aksamı, amortisör vs. gibi parçaları pek kaliteli ve uzun ömürlü olmuyor, ama bir söz vardır ''en iyi motor kullandığın motordur'' diye. Allah kaza bela vermesin güle güle kullan. Bakımlarını aksatma temiz kullan hiç bir şey olmaz. Allah daha iyilerini isteyen herkese nasip etsin.
@Richardgör Piaggio motoruysa Japonlardan daha uzun ömürlü kullanırsın düzenli bakımla. Bu arada Honda Xadv hayali kuran biri olarak motorun tipi çok hoşuma gitti. Ona metalik gri bir topcase al çok yakışır.
O yuzden icim rahat. X adv de cok guzel. Ama ona gore bu cok daha ucuz. İnsallah nasip olur sana da. Topcase alicam kesinlikle ama bagaj demirini bekliyorum once o gelmeli. Hicbir yerde bulamadim. Demirci ustalar da hic o topa girmediler. Biraz zor yerde vida kismi cunku bikac sey var kafamda. İnsallah sana da yapmak nasip olur
Reisim motor cok yeni. Parcalari daha yeni çinden yola cikmis. Aslinda kafamin rahat olmasinin sebebi icinde yuki degil piaggionun motoru var sorun cikarmaz diye dusunuyorum bakimlari yapildigi surece
En İyi Cevaplar