Bir Broadway aşığı ve Polo sahibi olarak, Renault 19'un 1,4 Beymen Club modelini çok beğeniyorum. Almak istesem, Hatchback karoseri ve yeşil renklisi olacak. Bu serinin ne kadar tutulduğunu tam olarak bilmiyorum. Keşke Beymen Club 1,6 motorlu olsaydı kim bilir ne kadar tutulurdu? Bir de zamanında bunun Station Wagon'u (Peugeot 306 SW tarzı tasarlansaydı) üretilseydi, bugün arkadaş ortamında kamp ve pikniklere koşturur dururdum. En azından en sevdiğim 90'lı yılların SW'lerinden Skoda Felicia Combi'ye göre çok sağlam dururdu.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk bindiğimde çok şaşırmıştım. Konforu beni şoka uğratmıştı. Ayrıca direk megane mı bu sorusu getirecek derecede güzel araçtı. Temizi bulunur ise bütçeye göre alınır. Aslen rakibi hangi modellerdir yıllarına göre bilemiyorum. Ama r19 sevmiştim ben.
Evet öyle hem tasarım duruşu havalı olduğu kadar konforu da başarılı 😍😊 R19 en güzel yönü süspansiyon darbeleri güzel sönümlüyor yol tutuş için de motor üzerinde siyah demir yani kule gergisi bulunuyor rakibi Tofaş Doğan SLX Broadway ile çok kıyaslanir ama oni kıyas eden halt etmiş 😅 tamam doğan Broadway de başarılı ama R19 ikisinden de üstün
Diğer 2 modelden üstün olduğunu bende düşünüyorum. Yani reno grubunu pek sevmem ama R19 kasa itibariyle modelleri alınmaya başlar derim. Sanki R19 ile renault duruşu değişmeye başlamış.
Biz küçükken Renault Plazasının hemen yanında oturuyorduk. O zamanlar 5 yaşındayken Laguna, Mégane, Clio, R19 hepsi çocukluk hayalimizdi yalnız, küçükken Mégane 1'ler çok korkunç gelirdi bana :)
Neyini seviyorum duruşunu sesini gidişini herşeyini 😊 R19 gözümde çok yüksek değeri olan otomobil bizde vardı zamanında bundan aynı renk di 1.6 enjeksiyonlu olanları on numara gidişi çok seri
Ben Europa ciyim 😅 R19 🆚 Tempra Tofaş Tempra lar da efsane karizma araç di dijital gösterge panelleri çok Güzel di onlar da ama kalite olarak Renault 19 daha kaliteli geliyor bana
Vayy Tempra aşkı var sende 😉 neyini çok seviyor sun örnek Tasarım mi Konforu mu neyi benim Renault 19 la bağlılığım çocukluğumdan beri geliyor o zamanlar bizde vardı 1.6 enjeksiyonlu klimalı Airbag Olanıydı 1998 model di Konforu duruşu gidişi çok etkiliyor du beni tasarımı çok karizma sedan nin arka far tasarım i 😍 bu araç temiz olduktan sonra ömürlük gerçekten