Bi motor al ayı düşünüyorum hem az yakar hem çok kaçar peki ya iki sorum var
motor kullanmak zor mu
kazada yaralanır mıyım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi motor al ayı düşünüyorum hem az yakar hem çok kaçar peki ya iki sorum var
motor kullanmak zor mu
kazada yaralanır mıyım
Hayır zor değil efsane ötesi mükemmel hissettiren Bi şey tavsiye ederim. Yaralanmada kazaya bağlı trafik kazası olursa şiddetine bağlı çarpma kayma düşme şeklinde olurs ao da şiddetine bağlı. Geçen hafta kaza yaptım çok bileyim yok motorun on tekeri kaydı düştüm
Motosiklet kullanmak, temel mantığını kavradıktan sonra oldukça kolay bir işlemdir. Ancak, motosiklet sürmek, araba kullanmaktan farklı olarak daha fazla dikkat ve özen gerektirir. Çünkü, motosikletler daha küçük ve daha az ağır olduklarından, arabalara göre daha kolay devrilebilirler. Ayrıca, motosikletler, arabalara göre daha az koruma sağladığından, kaza durumunda sürücü daha fazla yaralanma riski altındadır.
Cevap
7Cevap
Cok zevkli ama kafa tasimi kirdim hayatim berbat oldu ölumden dondum falan trafikte saygi olmadigi ve okuz dolu oldugunu dusunursen surmesi kolay kendini kollamak zor
Motor benim için bir kâbus tavsiye etmem ama tabi olacak olan her türlü olur
Motor kullanmak kolay ama dikkat ister. Yaralanma da kazanin siddetine ve senin refleksine bagli
Küçük şehirde sürmesi rahat ve keyifli olur ama İstanbul'da binmeye korkarım ben 😃😃
motor zor değil zor olan motora saygı duymayan sürücüler.
kask mont eldiven ve ekipman al mutlaka çünki riskli senin için
Kaç yaşındasin bence alınır ama kış geliyor kar yağan bir yerdeysen alma
Tehlikeli dikkatli olman lazım
Kolay riskli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?