Arabalar Formula 1 denilince aklınıza ilk ne geliyor? WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimki burada 😀https://www.facebook.com/reel/333238232420907?mibextid=9drbnH Formula 1 denilince aklınıza ilk ne geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece dinleyin ve otomatik olarak o yıla gidin. Gerçek bir F1 aşkınız varsa izlemeye ve dinlemeye doyamayacağınız görüntü ile baş başa bırakıyorum sizi. R24-07😍 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sehirin içine edenler geliyor sadece 😅🤣🤣 1 10 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Medeni yarışlar gibi sanki formula yarışları, en azından keko bmwsi falan yok ortada 😅 Yorumla mint__yesili +1 yıl Keko niye olsun ki Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Hepsi olmasa da çoğu öyle bana göre, ben klasikçiyim tabi, arabalarda Ford ve Mercedes bu nedenle favorimdir. 😀 Yorumla mint__yesili +1 yıl F1de keko görmedim ben) Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Açık olamamışım pardon, formula dışındaki yarışlardan bahsetmiştim :) Yorumla mint__yesili +1 yıl Formula disinda araba yarısı görmedim ben hahahNerde yapiliyor Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Normal oto yollarda yarışıyorlar ya hani denk gelip, yarış denirse tabi, onlardan bahsetmiştim, yani keko tabirim onlaraydı 😅 Yorumla mint__yesili +1 yıl Hala var mı ya o olay Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Maalesef, Türkiye'de her şey biter tükenir de kapasitesiz cahil tükenmez 😅 Yorumla mint__yesili +1 yıl Benim karşıma cikmadigi sürece sıkıntı yok) Yorumla
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Michael Schumacher 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 545 cevap paylaştı. Schumacher. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece dinleyin ve otomatik olarak o yıla gidin. Gerçek bir F1 aşkınız varsa izlemeye ve dinlemeye doyamayacağınız görüntü ile baş başa bırakıyorum sizi. R24-07😍
Sehirin içine edenler geliyor sadece 😅🤣🤣
Medeni yarışlar gibi sanki formula yarışları, en azından keko bmwsi falan yok ortada 😅
Keko niye olsun ki
Hepsi olmasa da çoğu öyle bana göre, ben klasikçiyim tabi, arabalarda Ford ve Mercedes bu nedenle favorimdir. 😀
F1de keko görmedim ben)
Açık olamamışım pardon, formula dışındaki yarışlardan bahsetmiştim :)
Formula disinda araba yarısı görmedim ben hahah
Nerde yapiliyor
Normal oto yollarda yarışıyorlar ya hani denk gelip, yarış denirse tabi, onlardan bahsetmiştim, yani keko tabirim onlaraydı 😅
Hala var mı ya o olay
Maalesef, Türkiye'de her şey biter tükenir de kapasitesiz cahil tükenmez 😅
Benim karşıma cikmadigi sürece sıkıntı yok)
Michael Schumacher
Schumacher.
tofaş