1 milyon TL'ye alınacak en iyi sıfır arabalar neler?

1 milyon TL'ye alınacak en iyi sıfır arabalar neler?

Selam,
Alım gücünün sürekli değiştiği şu günlerde otomobil fiyatları da sıklıkla değişim gösteriyor. Geçmiş yıllara baktığımızda 1 milyon liraya aşırı lüks araçlarla satın alabilirken şimdiler de ise orta segment otomobilleri almak mümkün.
Otomobil markalarını ve modellerini inceleyerek 1 milyon TL ve altında alınabilecek sıfır arabalardan oluşan bir liste hazırladım. Bu otomobil modelleri arasından bütçene göre seçim yapabilirsin. Umarım işine yarar. 🙏
Listenin başında modern ve kompakt tasarımıyla VW Polo bulunuyor. Küçük tasarımıyla özellikle şehir içi kullanımda oldukça ideal. Aracın yaşam alanları geniş olması kompakt tasarımının yanında konforlu bir avantaj sağlıyor. Manuel ve otomatik şanzıman seçeneği sunan Polo’nun en ucuz modeli olan 1.0 80 PS Manuel seçeneği 890 bin TL civarlarında.

VAG grubu bünyesindeki Seat, 1 Milyon TL altında araç almak isteyenler için Ibiza modelini sunuyor. B segment araçlardan biri olan Ibiza, küçük tasarımıyla şehir içi kullanımlara uygun modellerden biri. Seat Ibiza 1.0 Evo 80 HP Style paket olan aracın anahtar teslim fiyatı 850 bin TL.

1 milyon TL altına alınabilecek arabalar listemin çoğunluğu B segmenti araçlardan oluşuyor. Yakıt tüketimi performansıyla dikkat çeken ve sportif bir tasarıma sahip olan Skoda Fabia’yı da tercih edebilirsin. Manuel ve otomatik vites seçeneği sunan Fabia, 3 farklı donanım paketiyle satışa sunuluyor. Skoda Fabia Elite 1.0 TSI 95 PS 889 bin TL’den, Elite 1.0 TSI 110 PS DSG seçeneği ise 954 bin TL’den satılıyor.

B segmentin popüler araçlarından biri olan C3, modern tasarımıyla dikkat çeken arabalardan biri. Farklı renk kombinasyonlarıyla öne plana çıkan C3, 1 milyon TL’nin altında satın alabileceğin arabalardan biri. Manuel ve otomatik vites seçeneği sunan C3’te EAT6 şanzıman bulunuyor.

Geniş bagaj hacmiyle dikkat çeken Dacia Sandero, kendi segmentinin de en geniş araçlarından biri. Uzun yolculuklar ve şehir içi kullanımda konforlu bir deneyim sunuyor. Farklı donanım paketleriyle satışa sunulan Sandero ve Sandero Stepway, bütçene uygun araçlardan biri.

Piyasada en popüler araçlardan biri olan Egea, farklı donanım opsiyonlarıyla 1 milyon bütçe ile alabileceğin araçlar arasında yer alıyor. Yakıt performansıyla dikkat çeken Egea, şık tasarımıyla da göze hitap eden araçlardan biri. Cross, HB ve sedan kasa tasarımlarıyla farklı zevklerin beğenisini kazanıyor.

B segmentin popüler araçlarından biri olan i10 kompakt tasarımıyla tam bir şehir arabası. Yakıt performansıyla kullanıcısını memnun eden i10, benzinli motora sahip. Modelin farklı donanım paketlerine 1 milyon TL altı bütçe ile sahip olabilirsin.

Cevap
15Cevap
Hyundia
Toyota tavsiye ederim
megan joy paketlerini alabilirsin piyasası iyi içi çok boş ama bana farketmez diyorsan alabilirsin ben geçenlerde iş için icon 2016 megane aldım standartları karşılıyor
Şu fiyatlara hala alışamadım. Daha 3-4 yıl önce 100-150 bin liraya ne arabalar alınıyordu.
Ben şehir içi kullanan biri olarak elektrikli araç alırdım o fiyata. O da mg zs ev eski kasa olurdu büyük ihtimal.
Tiggo 7 pro al bence biraz daha fazla verip alırsın araba güzel
Çinli olduğuna bakma artık Volvo da Çinli
Toyota fiyatı çekti 1 milyona clio var 970 e çok nadir araç var
türkiye de alınabilecek akülü araba :)
Volkswagen Golf 7 bence hem az yakıt hem dışı kısa içi kaliteli geniş piyasasi değerli
Artık paramız o kadar değersizleşti ki 1 milyon TL'ye araba bile alınamaz
Sıfır istiyorsan bayii ile git görüş sonra tanıdık galerisin varsa bi piyasayı sordur ikinci el al biraz bin sağına soluna bakım yap tekrar sat kâr elde ettikçe hoşuna gider belki
1.200-1.500 e audi a6 alabilirsin 2012-2013 modellerde. bence eski lüks araba almak daha mantıklı. derdin kız etkilemek ise, kesin...
2018 1.5Dtec Honda Civic Elegance (sunrooflu)
Sıfır egea ve dacia var anca
Bu paraya ikinci eller var sıfır 4-5 milyondur
Sıfır mı 2. el mi?
egea cross
Togg haha
Toyota Carolla
Clio megannnnnnn
Polo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?