Ehli̇yeti̇mde yanlış kan grubu yazıyor, nasıl düzeltireceğim?

Geçen hafta sertifikam ve diğer belgelerimle birlikte ehliyet başvurusu için gittim. Oradaki çalışan sadece biometrik fotoğrafımı, kimliğimi ve parmak izlerimi aldı. Diğer belgeleri almayacak mısınız diye sordum hayır gerek yok dedi. Kan grubu kartım da vardı aralarında. Bugün ehliyetim geldi. Kan grubum ehliyetimde yanlış yazıyor. Görünce çok sinirlendim. E Nabızım’da 0 RH - Yazıyor ve ehliyetime de öyle yazmışlar. E nabızımda yanlış yazdığını biliyordum ve nasıl değiştireceğimi bilmiyordum üstüne bastım kaç defa ama yapamadım bu yüzden gidip sağlık ocağında geçen hafta test yaptırdım nasıl olsa işlemleri yaparken kağıdı isterler görürler diye düşündüm. Gerçek kan grubum B + ama kimlikte 0 - yazıyor. Yarın gitsem ücretsiz değiştirirler mi? Çünkü çalışanın hatası ve bunun için tekrar ücret ödemek istemiyorum zaten çok artmış. Veya değiştirmesem üstüne küçük kağıda yazıp yapıştırsam sorun olur mu? Birkaç kişi boş ver B+‘e 0- kan verse sorun olmaz diyor ama içime sinmedi. Nolur beni aydınlatın

Ehli̇yeti̇mde yanlış kan grubu yazıyor, nasıl düzeltireceğim?