Tüm cevaplar teşekkürler :)
Yarın ilk direksiyon dersim var ne yapmalıyım?
Tüm cevaplar teşekkürler :)
Ne yapmamı önerirsiniz 😂
Sakin ve soğukkanlı olman en önemlisi.. Sonrasında zaten bildiklerin uygulamaya geçireceksin. Ani ve sert hareketlerden kaçın ve rahat ol. Heyecan yaparsan sıkıntı olabilir.. Başaracaksın inanıyorum.. Keyifli geceler..
Teşekkürler iyi geceler :)
Rica ederim :D
Yarın ilk direksiyon dersiniz var, tebrikler! İşte size yardımcı olabilecek birkaç ipucu :)
Uykunuzu alın. Yorgun olmak, öğrenmeyi zorlaştırabilir.
Rahat kıyafetler giyin. Direksiyon başında hareketli olmanız gerekecek, bu yüzden rahat kıyafetler giymeniz önemlidir.
Ders öncesinde kendinizi rahatlatın. Direksiyon sınavı gibi bir stres kaynağı olmayın. Bu sadece bir ders ve her şey yoluna girecek.
Dikkatli dinleyin. Direksiyon eğitmeninizin talimatlarını dikkatlice dinleyin ve onları takip etmeye çalışın.
Sorunlarınızı sorun. Herhangi bir sorunuz varsa, direksiyon eğitmeninize sormaktan çekinmeyin.
Pratik yapın. Direksiyon derslerinizin dışında da pratik yapmanız önemlidir. Bu, becerilerinizi geliştirmenize ve daha rahat hissetmenize yardımcı olacaktır.
İşte yarınki dersiniz için hazırlanmanıza yardımcı olabilecek bazı spesifik ipuçları:
Aracın özelliklerini öğrenin. Direksiyon eğitmeniniz size aracın özelliklerini gösterecektir, ancak önceden biraz araştırma yapmak faydalı olabilir.
Güvenlik önlemlerini öğrenin. Direksiyon eğitmeniniz size temel güvenlik önlemlerini gösterecektir, ancak yine de tekrar etmek iyi bir fikirdir.
Ders öncesinde aracın içinde biraz zaman geçirin. Aracın içinde oturarak, direksiyonu ve pedalları nasıl kullanacağınızı anlamaya çalışın.
Umarım bu ipuçları yardımcı olur. İyi şanslar!
Arabayla bütünleş. Onu hisset. İlk harekete geçtiğinde araba senin kontrolün de degilmiste altından kaçıp gidiyormuş hissine kapilacaksin çünkü. Kontrolün sende olduğunu hissetmeye çalış. Birkaç seferden sonra başaracaksın bunu.
Hadi inşllah sağol
Rica ederim
Cevap
21Cevap
Yani senin dedigine göre arabaya ilgi duyan 1 tane bile kadın yok😂 arabaya ilgi duymayan 1 erkek bile yok.. bu biraz garip oldu bence.. olay biraz el goz koordinasyonu ve zeka meselesi.. bunu kabul etmek lazim
Evet kesinlikle
Sakın ol ve araba kullanmaktan zevk al. yola çıkarken sinyal ver. durdun 4 luleri yak. stop ettirme. debriyaj iyi kullan
Zaten bin pişmanım manuel aldığımı kamyon şoföru olucam sanki keşke otomatik alaydım
Olmaz. Manuel araba kullanmak hep bir adım önde olmaktır. Kendini kolaya hazırlama
Ama o debriyaj vites falan bana kendimi erkek fatma gibi hissetiriyor
Olsun sen zorunu yap. otomatik kolay sonra o sana oyuncak gelecek
Hadi inşallah ne diyim bakalım neler olucak😂
Olur olur birde rahat seyler giy ayakkabın yumuşak olsun dar giyinme ayakların rahat olsun
Aynen aynen Allahtan hoca sakin bir adam beni delirtmeyecek
Şimdiden hayırlı olsun Zeki birisin geçersin
İnşallah sağolun🙏
Şu şarkıyı son ses aç, gelen özgüvenle geçersin
Sakin kalman en önemlisi, başarılar
Herkes bunu söylemiş ne oluyor ki insanı heyecanlandıracak
Aa tamam trafiğe çıkmak di mi evet o biraz heyecan verici
Evet sonradan aklima geldi nedense trafik meselesini hiç düşünmemiştim bi de araba sürmeye gidicem düşün😂
Bakacaz artık ben sakinim de allah denk gelen diğer şoförlere kolaylık versin diyelim 😄
Hocaya kulak kesil.
Etek giy manzara güzel olsun sjsjjs
sakin ol öğrenmeye odaklan
Topuklu ayakkabı giyme sakin ol
Topuklu ayakkabı güzel bi detaymış
Galiba öyle
Tamam ama manuel neden kullanayım göbekli otobüs şoförleri gibi hissediyorum kullanırken belki avantajlı ama asla havalı değil muhtemel ehliyeti alıp otomatik kullanıcam
Orası da öyle..
23
Teşekkürler :)
Yok giymedim😂 giysem çok zor olurdu zaten küçük bi kaza tehlikesi moralimi bozdu ama genel olarak iyiydi
İnşallah
Hocayı iyi dinle komutlara uy
Uyuyorum 👍
Sağol efendim :)
Arabayla git özgüven gelsin
İlk kural sakin ol
Panikleme sakin kalmaya çalış
No panik 😄
Heyecan Yapma Sakin ol Hayırlısı Geçersin
Heycan yapma öncelik le😂
Vitesle çok oynama 😏
Sürmelisin