Sevgilim motor kullandığım için ayrılmak istiyor, haklı mı?

merhaba isim vermiyeceğim motor sevdam başladığında kız çocuğuydum ozamanlar 9 yaşlarımdaydım heryerde gözüm motor arardı nerde motor görsem o gün mutluluktan deli olurdum sonra ortaokula geçtim bahçe güvenliğinin motoru vardı sürekli ona sorular sorardım bana anlatırdı cc nedir ehliyet hakkında her şey motor çeşitleri aklınıza ne gelirse 4 senem böyle geçti motor hakkında yeterince bilgim vardı bundan aileme asla bahsetmedim babam yolda hızlı motor süren birini görünce arkasından sayan biri sonra liseye geçtim yine gözüm heryerde motoru olan birini arardı çocukluk aklı birinden hoşlanmaya basladım 1 buçuk sene platonik kaldım ve sonra bir şekilde itiraf ettim ozaman 15 yaşımdaydım şu an ise 22 yani 7 senedir çıkıyoruz onu gerçekten çok seviyorum her zaman onun doğru kişi olduğunu düşünürdüm 15 yaşımdan beri ona motor sevdamı anlattım ama bu konuda onunla sadece kavga ettik ilerde aramız açılır kavga ederiz motordan vazgeç ayrıca tehlikeli diyip durdu 18 yaşımda ehliyet aldım motoru olan arkadaşlarımla sürmeye çıktık bana öğrettiler trafikte içim rahat bir şekilde sürebiliyordum ama sevgilim asla desteklemedi arkamda durmadı liseden beri para biriktiriyordum en sonunda arkadaşlarımında destekleriyle bi r25 aldım sevgilimin haberi yoktu 1 ay sonra ona söyledim öğrendiği zaman bir müddet benimle muhattap dahi olmadı bana çok soğuk davrandı ya motorun ya da ben diyor ama ben çocukluk hayalimi gerçekleştirdim okadar mutluyumki anlatamam o mutlu günümde yanımda olmadı kendimi o an çok yalnız hissettim babamda motora karşı motoru aldığımda ailemin de haberi yoktu ama konu bu değil anlattığım gibi ne yapmalıyım motorumdan vazgeçmek istemiyorum neden böyle yapıyor sadece motorlar kaza yapıyormus gibi neden yanımda olmuyor seni sevdiğim için diyo ama ayrılmamıza çok az kaldı gibi 2 aydır aramız acayip kötü sürekli motorumu dile getiriyor benimle konuşmuyor (ya motorun ya ben) ayrılmamıza çok az kaldı bir motor benden önemli mi diyor ne yapmalıyım artık düşünemiyorum...
Sevgilim motor kullandığım için ayrılmak istiyor, haklı mı?