2 ay önce ilk arabamı aldım ☺️ araba hakkında hiç bir bilgim yok.
bu gün bahsi geçti kış lastiğin var mı diye soru geldi. Kıs lastiği ne bilmiyorum 🤷♀️
Şu an arkadaşımla baktık üzerindekiler continental marka yaz lastiğiymiş lastik 2023 uretimi.

Sonra kış lastiği taktırmaya fırsat bulamazsın şimdiden taktır diyorlar sizce hangi marka almalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bridgestone blizzak lm05… aldığın lastiklerin etiketlerine bak lastiklerin test değerleri yazar. Blizzak da yağmurlu hava yol tutuş ve frenleme A yani en yüksek derece olan lastiklerden biri
İyi mal iyi para ekonomik olarak alabilirm diyorsan Continantel , Lassa Brigtone , Hankok bunlardan birini tercih et
Hangi şehirde yaşıyorsun ki şimdiden taktır diyorlar
Uppsala
İsveç
Aynen 👍🏻 Kasım ayinda burada havalar çok soğuk oluyor 🥶 o soğukta lastikciler çok yoğun çalışıyor sıra bulamam diye korkuyorum şimdiden taktırmak istiyorum. Şu an bile havalar soğuk geçiyor dışarıya montla çıkıyorum güneş batınca 😂
O zaman Goodyear diye bir marka var onun kış lastiği iyidir deneyebilirsin bence ben kendim kullanıyorum memnunum baya
Michelin kullanıyorum ben. Yol tutuşundan ve yumuşaklığından çok memnunum…
Üretim yilini kafana takma. Sacmaliktan baska bisey degil o.
Marka olarak
Continental iyidir
Goodyear effenicy grip
Hankook ventus
Kış lastiği detayi i kacirmisim bu lar yazlik.. neyse o zaman yine continental nokian ve goodyear bakabilirsin
Aynı markadan alabilirsin
Yokohoma bak bu markaya
Lassa falan al geç işte
Var tabi.
En iyisi 4 mevsim
Goodyear