Yeni fark ettim arabamın ön kısmına biri sürtmüş ve böyle rezil bir hale gelmiş. Şuana kadar böyle olan şeyler hep başkası tarafından arabamın başına geldi bir kere bile ben yapmadım. Bence bunu yapan araba rengi muhtemelen siyah. Sizce?

Yeni fark ettim arabamın ön kısmına biri sürtmüş ve böyle rezil bir hale gelmiş. Şuana kadar böyle olan şeyler hep başkası tarafından arabamın başına geldi bir kere bile ben yapmadım. Bence bunu yapan araba rengi muhtemelen siyah. Sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Muhtemelen Beyaz araba izleri park halinde cikarken falan yapmislar. Boyat buralari 500 liraya tertemiz yaparlar. Ama iyi bir boyaci bulman lazim. Arabanin degeri dusmez merak etme cunku tampon bu plastik parca boyali sayilmaz.
Bu arada ikinci fotograftakini kesin sen surtmussun. Kaldirim ya da parktaki mantar gibi biseye surtmus. Onlar gelip surtmeyecegine gore sen surtmussundur😀
Hayır ben sürtmedim. İkisi aynı anda olmuş
Svhumacher bile bu kadar net ben surtmedim demez. Bu tur cizikleri kendinin mi baskasinin mi yaptigini bilmek imkansizdir. Bu bilincte olmadiginii gorunce digerlerini de senin yapmis olma ihtimalin agir basiyor..
muhtemelen siyah ya da gri. Arabanın her yeri plastik aksam mı
Daha çok sen sürtmüşsün gibi ya da izlere bakılırsa başka bir araç geri geri sürtmüş olmalı
Ben yapsam farketmeyecek kadar canım mıyım? Keşke benden olan bir şey olsaydı. Bunda büyük ses çıkmıştır o sesi duymaz olamam herhalde.
Alakası yok ses felan çıkmaz bundan
Farketmeyecek kadar canım mıyım?
Yav yok ben yapmadım ben biliyorum ne yapıp yapmadığımı. Nasıl çıkmaz bayağı da büyük ses gelir ayrıca dokunduğunu da anlarsın
Bende aynısını söylüyordum arabanın heryeri çizik içinde sonra kameradan baktım geçer dediğim yerden geçmeyip sürtmüşüm senle alakası yok fark edebilmen için insanüstü bir şey olman lazım ufakizik bunlar çarpma gibi düşünme
Hayır aynınrenk bşr araç sürtmüş
Nerden anladınız?
Siyah renk olsa rengi kalır bunda derin çiziklerde beyaz renk kalmış
Evet o doğru ama el alttaki fotoğrafta siyahlık var ondan dolayı öyle düşündüm
O araçtaki kirler birbirine karışmış boya kalırsa senin arbanada bariz belli olurdu bu aynı ya da senin renge yakın bşr renk sürtmesi
Sen gri likteki siyahtan bahsediyorsa o tampon izi de olabilir bu arada
Aaa evet doğru ya
Şimdi iyice anladım çok haklısınız
Benim aracım yüksek bir araç sanırım bu benimkinden alçak olmalı
Arıcını gösteren etrafta ya da yakın yerde kamera varsa rica minnet bir kontrol et istersen
İş yerinin bugünün kamera kaydınız izledim ama bugün çıkmadı. Önceki 2,3 günü de izleyeceğim. Ama evin çevresinde olmuşsa hiç şansım yok bulamam
En son koyduğun yerde olmuştur yani
Daha önceki bir kaç günde de olmuş olabilir belki farketmemişimdir
O zaman maalesef işin zorlaşıyor feçmiş olsun gene de nazalık olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
buyuk ihtimal