Arabadan evlilik yıl dönümü hediyesi olur mu?

Evet bence arabadan evlilik yıldönümü hediyesi olabilir. bu hediyenin çiftin ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun olması önemlidir Araba hem pratik hem de romantik bir hediye olabilir. Pratik bir hediye olarak, çiftin günlük yaşamını kolaylaştırabilir ve birlikte daha fazla zaman geçirmelerini sağlayabilir. Romantik bir hediye olarak, çiftin birlikte yeni anılar yaratmalarına yardımcı olabilir. :D
Lüks hediyelere bayılrm
Ben her seyn en iyisine layıgm
Cevap
101Cevap
Ekonomik şartlara bağlı olarak olabilir. Maddi durumum iyi olsaydı ve evli olsaydım ben de alırdım. En rahat arabamın değerinin yarısı veya 4'te biri kadar bir fiyattan ucuz bir şey alırdım.
Evlilik = sahiblenme
Buna ben karsiyim ikisinin arasindaki uyumu kagitla birlestiriyon ne gerek var Buna herkes ozgurdur seni seven yaninda olur gerek yok evlilige muylu olmana bak hayatta herkes ucmak istedigi yere ucuyor Zaten kagit kurekle kendini baglama (turkcem iyi degil anladiniz umarim) ;)
Mükemmel olur mükemmel. Benimki de bana söyle en güzelinden kia xceed alsa bir de 1.6 dizel otomatik 160 hp olsa.. Benimki duy beni 😂😂
Hemde ne güzel olur ya bana şöyle kırmızı bı mercedes alsa of
Gerçek aşk ve içten sevgi varsa herşeyden evlilik yıldönümü hediyesi olabilir. Bir görev gibi verilen arabayı istemezdim. Daima aşk ve sevgiyi mühimserim ve tercih ederim, gerçek duygular benim için daima önceliklidir.
Yani bu ekonomik özgürlüğü olan biri için mümkün ve normal ama tabi günümüz şartlarına göre çoğu kişinin garipseyeceği türden bir durum bu yüzden bize soracak olursan bir çok değişik tepkiler almam mümkün
Eşim alırsa olur. Yoksa niye hep hediye alan taraf ben oluyorum yahu?
Hep " Atıl kurt!"
Hiç "Katıl kurt!" Yok🙄
Bence, gerçekten ihtiyacı varsa alınabilir, fakat yoksa israf ve gösterişten öteye geçemez. Buna bağlı olarak, karşındaki insan sadece gereksiz, pahalı hediyelerle mutlu oluyorsa da, 2 defa düşünmek gerekli; "Doğru insanlamı hayatımı sürdürüyorum acaba" diye.
Bi atasözü vardır. Paran varsa yan cepte, elin oynar her cepte diye. Para varsa olur.
Evet ben aldim
Zamanında ''Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da hamile bir kadın kocasına yaklaşık 480 bin dolar (2 milyon ringgit) değerinde Lamborghini marka lüks araç hediye etti.'' diye bir haber okudu bu gözler. Demek ki oluyormuş. :)
Olmaz. Şahsen kabul etmem. Hediye eden kişi eşim dahi olsa hoş karşılamam. Ufak bir kitap almak varken böylesine gerek yok.
Kadına araba alırsın gitmişsin en sevmediğim rengini almışsın diye mutsuz olur trip atar.
Ben o karakterde birine laf söylemem. Hayatımda tutmamayı tercih ederim daha çok. Biraz çevremden yola çıkarak yorum yaptım aslında tecrübem de olmadı pek. Bir kız arkadaşım uzun zamandır evlilik teklifi bekliyordu erkek arkadaşından. Çok yakın zamanda teklifi aldı da. Ama yüzü asık kaldı biraz. Neymiş çocuk ala ala 10bin TL lik tektaş almış. Arkadaşlarının çoğunun yüzüğü 30 bin TL civarındaymış. Çocuğa üzülmedim desem yalan olur.
Ne yazık ki. Ve bu kişi sözde yaşını başını almış belli bir olgunluğa erişmiş bir insan. 18 yaşında biri yapsa hadi neyse derim..
Arkasında çiçekler ve balonlar mı var? Bilemedim şu an.
Soruyu düzgün kafayla okumamışım. Evlilik teklifi diye düşünüyorum. Araba yıldönümü hediyesi olabilir.
Adı üstünde evlilik yolunda dönümü hediyesi tabiki olur ne kadar ince ruhlu Rabbim uzun ömürler versin..
Adam alsa yine kendisi kullanır 😂😂
Kadın alsa hep lafını eder 😂
Maddi durumunu zorlamayacak kişiler için gayet ideal bir hediye
Olur tabi araba alıyor da daha ne olacak, gecesi de ateşli geçer ohhh 😄
Olur, yaw he isim. Fazla zengin bir adam olarak doğum günü hediyesi alırdım.
Sana araba can feda be şeyda alırız bi volvo ne olacak
En İyi Cevap