Erkeklerin çok fazla seçeneği olmasına rağmen şahsi arabalarını yıkayıp, silip cilasını atıp piyasa yapmaktır bu yazılı olmayan bir kuraldır.
Arabacı erkekler sevilir. Arabasını böyle seven biri sizi nasıl sever siz düşünün artık orasını...😎
Ama bazı arkadaşlara kısa bir not: Galerici olmayın veya galeride çalışmayın bir gün araba yıkamaktan bıkarsınız... Ben bıktım bu yüzden oto kuaför ile anlaştım ona yıkatıyorum 😂
Arabamla Kütahya'ya giderim, kız arkadaşımla buluşur gezerim. Haricinde arabayla gezmediğim durumlarda evde otomobil çizim ve tasarımı yaparım. (Eskişehir'de yaşıyorum) Arabamı çok nadir yıkarım, gri renginden dolayı çabuk kirlenmiyor.
Ben doğdum doğalı bu işin içindeyim şahsi arabalarımı aşkla yıkarım 3 saat detaylı temizlerim çok zevkli farklı bir duygu anlatamam şu an 😂 her ne kadar artık sıkılsam da senin arabanı yıkarım zevkle 😎
Çok seviyorum hemde 😂 güvenle bana emanet edebilirsin bu benim arabam olamaz diyeceğin şekilde temizlerim asıl master yaptığım kısım parlatma ve cila kısmı aynadan farksız olur gel getir arabanı yıkayayım 😂
Gsxr 1300 e kadar bindim. Şu an rtr 200 var. bisiklet gibi geliyor.800 1000 cc araliginda motor arayisi icerisindeyim Şu an . racing enduro naket super sport farketmez.