Güncellemeler
+1 yıl
Bide elektrik araçların şıklığını ve teknoloji lerini seviyorum yani mesala aldım bı tane ama başka elektrik li araç çıkarsa onu almak istiyorum öyle bı aşk yani
Güncellemeler
+1 yıl
Bide herhalde elektrik liper fiyatları birbiriyle aynıymış yani satıp azcik para koyup alabilir herhalde
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tesla
Bence elektirikli araç bambaşka bir sektör olduğu için şu an en tecrübeli markada tesla ben alıcak olsam tamamen piyasa elektirikli araç olana kadar tesla kullanırdım sonrasında taycan vs denenebilir
Bence mercedeste iyi ama taycanda güzel ama pahalılık var ben universiten sonra Avrupa hedeflerim falan var herhalde orada alırım not bogaz içinde okuyorum e ticaret ekonomi bölümü
Teslada güzel ama Mercedes'in eqs e seris ya da teslaya rakip cikartilcak olan GLA efsane adamlarda mühendislik var
Tabiki mercedeste çok güzel ama daha arge vs tam yapılamamış araçlar çok saçma hataları çıkabilir. şu an bile içten yanmalı motorlarda kronik birsürü motor var
Tesla, menzil takıntılıysan lucid var bir de ama tesla hem çoğundan az yakıyor, hem ulaşılır, hem de ortalama üzeri menzil sunuyor özellikle long range modellerinde
Ama ben hayallerime ulaşınca siyah renk 2016 veya 1969 Mustang alacaktım. Kaldı 7-16 yılımız desene :(
Tesla diyorum Mercedes de kullandım ama şu an tesla nın üstüne yok
Merced ste güzel ama mühendislik ve konfor mukemmel
Fiyatı en yüksek olan her zaman en iyisidir.
Tesla
Porsche taycan
Tesla