Arabalar 2 ay En uzun yolculuğunuz neresiydi? AliveMan06 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 En uzun yolculuğunuz neresiydi? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
onur26vwFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Arabalar konusunda 8,8b cevap paylaştı. Eskişehir-Soma gidiş geliş. 12 saatimiz yollarda, 5 saatimiz Soma'da geçmişti. Tek gidişimiz 6 saat sürmüştü. Kısacası 17 saat geçirdim. 0 0 Yorumla
indifferent28 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Kayseri’den karsa gittim 26 saat trenle doğu ekspresi herkesin harbiden gtü yemez 0 1 Yorumla AliveMan06 2 ay Eyvallah Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 87% 2 ay İstanbul - Sydney 20 saat uçak. Maksat gezmek, farklı yerler görmek. 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 33 2 ay Bremen tarafından arabayla Turkiyeye dönmüştüm bikerede araçla yine Turkiyeden parise gidip gelmiştim 0 4 Yorumla AliveMan06 2 ay Maşallah Yorumla junPyo 2 ay Çekilecek dert değil tavsiye etmem arabada doğmuş gibi gösteriyorsun bir süre sonra 😂 Yorumla AliveMan06 2 ay 😂😂 uçak en iyisi ya Yorumla junPyo 2 ay Aynn 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Alanya dan Ankara 'ya 15 saat sürdü dolandıra dolandira götürdüler 0 0 Yorumla
Byhİckmse01 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Gaziantep - Kırklareli24 saat sürdü 0 1 Yorumla AliveMan06 2 ay Arabayla büyük ülkeyiz de uçakla 2 saat Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Giresun 0 2 Yorumla AliveMan06 2 ay Nerden Yorumla ayşe_28 2 ay İstanbul Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Arabalar konusunda 4,4b cevap paylaştı. Antalya 0 0 Yorumla
Bordomatojee Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Erzincan 0 2 Yorumla AliveMan06 2 ay Nerden Yorumla Bordomatojee 2 ay Ankara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eskişehir-Soma gidiş geliş. 12 saatimiz yollarda, 5 saatimiz Soma'da geçmişti. Tek gidişimiz 6 saat sürmüştü. Kısacası 17 saat geçirdim.
Kayseri’den karsa gittim 26 saat trenle doğu ekspresi herkesin harbiden gtü yemez
Eyvallah
İstanbul - Sydney 20 saat uçak. Maksat gezmek, farklı yerler görmek.
Bremen tarafından arabayla Turkiyeye dönmüştüm bikerede araçla yine Turkiyeden parise gidip gelmiştim
Maşallah
Çekilecek dert değil tavsiye etmem arabada doğmuş gibi gösteriyorsun bir süre sonra 😂
😂😂 uçak en iyisi ya
Aynn 😂
Alanya dan Ankara 'ya 15 saat sürdü dolandıra dolandira götürdüler
Gaziantep - Kırklareli
24 saat sürdü
Arabayla büyük ülkeyiz de uçakla 2 saat
Giresun
Antalya
İstanbuldan Kanada vancouver 12 saat
Erzincan
Eskişehir-rize