https://www.arabam.com/blog/genel/karsi-cinste-gormek-istenilen-araba-modelleri/
https://menprovement.com/what-cars-do-women-find-most-attractive/
Yukarıdaki kaynaklarda yer alan bilgilere göre 2000'den fazla kadına, bir erkeğin kullanabileceği en çekici araba sorulmuş. Kadınlara göre, bir erkeğin kullanabileceği en çekici otomobilin siyah renkli Ford pick-up kamyonetleri olduğu ortaya kondu. Sebebi ise bu tip Amerikan kamyonetlerinin daha maskülen-erkeksi bir hava katmasıymış. Kadınların bilinç altında ''Bu arabayı kullanan adam bana yardımcı olabilir, bana bir şeyler inşa edebilir.'' gibi bir imaj yarattığı görülmüş. Siyah tercih edilmesinin sebebi ise, siyahın çok çabuk kirlenmesidir. Eğer araba siyahsa ancak temizse bu, o kamyoneti kullanan erkeğin bakımlı biri olduğunun bir göstergesi olduğu söyleniyor. Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bugatti
Her Bugatti lafı duyduğumda aklıma ''Indila - Tourner Dans Le Vide'' şarkısı geliyor nedensizce.
Siyah kısmı doğru diğeri amerkada yaygin olduğu için evet öyle olabilir ben de katiliyorum
İhtiyaca ve maddiyata göre senin arayışını karşılayan model ne ise onu alırsın. Düşünce yanlış.
Dostum bu zaten Türkiye'de yapılan bir araştırma değil, benim yaşadığım ülkede yapılmış bir araştırma.
Ben TR için demedim ki misal benim ihtiyacımı karşılayan araç Pick Up dan ziyada V60 cross country ve A4 allroad iki araçta SW ve en ideali.
Ben soruda arabadan çok başka şeyler gördüm ama🙄😂
Mercedes G63 AMG
Range Rower hayranıyım.
Çok arıza veriyor, satana kadar uğraştım.
Nerde eski şahinciler 😄
Audi diyorm ben