Güncellemeler
+1 yıl
350 tl masraf çıkardı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şu şekilde düştü ne yapılıyor işlem olarak bilen var mı kendim takmaya çalıştımda oturtamadım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tırnaklar kırılmasını anlaman için oturan yerde parçaları kalmış olması gerek. Plastik kaynak ile halledilir öyle aman aman bir şey değil. Hatta belki bilmediğinden çıkmış bile olabilir. Akıllı vida diyenden uzak dur :)
Akıllı vida diyen kişiler para almak için mi yapıyor öyle olursa daha sağlam olmaz mı
Yok ya tam aksi adam uğraşmamak için vida çakıp geçiyor da ileride orada ufak pas yapar sacı korumasız bırakıyorsun çünkü. Bir de herkes bilmiyor işi genelde.
Doğru yöntem plastik kaynak yapılması mı yoksa tırnak düzeltilip yapılması mı ben oturtamadım
Tırnaklara plastik kaynak yapılması. Tırnaklar gitti ise ona göre fiberciden malzeme alınarak tırnak oturtulabilir. Tabi bulmak kolay değil.
Bu işlem uzun bir işlem mi
Yapan ustaya göre ve oluşan hasara göre 30dkda da bitebilir. Tamponu orada bırakmak zorunda da kalabilirsin.
Bir bakayım yarın sabahtan
Geçmiş olsun, Allah tekrarını da yaşatmasın, büyüğünü küçüğünü de. Hayırlı yolculuklar.
Teşekkürler saolasın iyi dileklerin için
Tırnakları kırılmışsa oturtamazsın zaten. Bi önce tırnakları kontrol et
Tırnakları kırılmış mıdır peki ne yapmayı önerirsin
Büyük masrafı olmaz.
Masraftan öte yöntemi bilmem gerek ustaya gidince
Aynısını yaşadığımda tırnak kırılmadığı için ben elimle vurarak yerleştirmiştim ama sizinki nasıl olur tam bilmiyorum.
Vurdum ama iyi geremedi galiba bilmiyorum tam
Umarım basit bir şeydir.
Bakalım ustayla bir deneme yapmam lazım