Arkadaşlar bu araba neden bu kadar tercih ediliyor? Herkeste var. İçi gerçekten büyük bir facia. Bu kadar tercih edilen ve paketlere göre 1 trilyon üzerine çıkabilen bir arabanın neden böyle berbat bir iç mekana sahip olduğunu da anlamadım… Bu arabayı alanlar çevremde sürekli bununla övünüyor ve bunu da anlamadım. Araba alıcam da ondan soruyorum. Bu araba nasıl bir statüko ve segmentte? Kabaca tanımlayacak olsanız bu arabayı kimler alır?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
C segment araç. Egea Cross Türkiye pazarına özel, Tipo Cross Avrupa pazarına özel araç. Aslında aynı kasayı paylaşıyor. Yerli üretim diye ucuz ve parçası rahatlıkla bulunabilen araç olduğundan dolayı herkes bunu tercih ediyor. Şahsen Egea almam. Neden almam? Kaportası bana göre aşırı teneke. Bunlar ilk defa çıktıkları zamanlarda korkunç trafik kazasında, babamın emekli olduğu okulda okuyan öğrenciye mezar olmuş. Clio Symbol'den ağır olmasına rağmen, kaportası bunlardan daha zayıf geliyor. Doblo ile kıyaslarsam, Doblo bundan daha sağlam. En sevmediğim Fiat modelidir. Bu yüzden Egea'lardan uzak duruyorum.
hb ile suv arasında sıkışmış saçma sapan bir segment. Hekrsin alma sebebi şu an piyasadaki en ucuz 3 modelden biri olması. 4 ay önce 500 bin bandındayken şu an 1 milyon
Egea Cross Tipo ile aynı şey mi bilmiyorum. Ama ben cross demek istedim. Yine de bana şık gelmiyor. Alan insanların aşırı zengin ya da ayrıcalıklı gibi davranmaları da bana Ayrıcalıklar gülünç geliyor. Bu arabanın ne gibi bir özelliği var anlamadım. Üstelik maddi durumu iyi kişiler de bunu alıyor. Hani bir özelliği mi var bilmediğim merak ettim. Çünkü ben beğenmiyorum bu arabaları.
hiç bir özelliği yok egeanın hatcbag versiyonu. Avrupada tipo olarak satılıyor Türkiyede egea cross olarak çıktı
Oha tipo ne ndjss eskiden vardı la tipo yenisini mi çıkardılar