Geçmişten bu zamana kadar hatchback, sedan , natchback, coupe , araçlarım oldu , fakat Cabrio bir aracım olmadı ama hep aklımdaydı. 45 yaşımda Cabrio araç almak için geçmi?

Geçmişten bu zamana kadar hatchback, sedan , natchback, coupe , araçlarım oldu , fakat Cabrio bir aracım olmadı ama hep aklımdaydı. 45 yaşımda Cabrio araç almak için geçmi?
Hayattaki her şeye niye yaş sınırlaması koyulur anlamam, soruna gelecek olursak tabiki geç falan değil, maddi durumunuz yetiyorsa alın ve kazasız belasız kullanın.
20 li yaşlarımda alıyordum az kalsın, araç Bodrum'da olduğu için vazgeçmiştim. Hep içimde , bu araçların özelliği senden sonra satmazsan çocuklarına efsane olarak kalıyor , eski araç ucuzlarken , Cabrio dahada artıyor.
O hâlde kendinizden bir iz daha bırakmak için güzel bir fırsat, 20li yaşlarda belki bu kadar kıymetli olmazdı almak, ama şimdi keyfini sürmek için ideal bir zaman bence. Güle güle kullanın
Bir imza işim kaldı , sonrasında birikimim ile istediğimi yapıcam. inşallah alınca burada paylaşırım eksi ve artılarıni.
paylaşımlarınızı bekliyoruz o hâlde, gözümüz gönlümüz açılsın ve biraz bilgilenelim tabiki
Teşekkürler 🙏
Rica ederim, iyi günler
Değil, 57 yaşındaki hocam bile 3 kapılı HB araç kullanıyor. Araba Kia ProCeed ve hafif abartı egzozlu
Aslında zamanında f40 Ferrari alabilecek seviyeye az kalmıştı. 1 milyon civarında fiyatı vardı şimdi kaç milyon oldu bilmiyorum. Dünyada egzoz sesi başka hiç bir arabada yok diyebilirim.
Cevap
4Cevap
hiç geç değil önemli olan bence istemek veya ihtiyaç olması..
Alayım ben ölene kadar benle kalsın diyorum.
hiç geç değil istiyorsan al keyfini sür hevesini al nasılsa satılan bir şey
Alınca satmam, klasik olana kadar çocuklarada vasiyet ederim.
Normal classic 3 milyon ise , Cabrio ve coupe classic 5 milyon😉
Tabi ki değil. Asıl o yaşlarda alıp hayatın tadını çıkarmak lazım. Benim de emeklilik hayalim şahsen.
değil hocam yakışırr
İçimde yıllardır var , yıllar önce bulmuştum Bodrum'da o zamanlar efsaneydi, Suzuki swift 1.3 GTI dı son anda vazgeçmiştim.
bende de bmw tutkusu var şu an passat kullanıyorum 1 yıl sonra falan almayı düşünüyorum. D nasip
Bende 420 Cabrio düşünüyorum. Olmazsa Mercedes E250 CGI Cabrio. İkiside ilerde classic kategorisine girecek yakışıklı araçlar.
4 serisi cabriolar aşırı yakışıklı
Şu kiremit rengine bayıldım. Benim hatun zaten hava atmayı sever daha önce Insignia vardı inip binmesi hareketleri değişmişti🤣
beyaz ve vişne koltuk seviyorum ben de :D veya füme + taba
Aslında ortak girdiğimiz 55 Chevrolet belair var. Bu hafta corvette motor takılıcak, yan çizdi bende paramı istedim , oda kiremit rengine yakın. Ama Amerika'daki modifiyeler ile birebir olacak.
abi anlıyosun bu işlerden hakkında hayırlısı :D
Taba daha kalite duruyor, vişne vinlex deri gibi kalıyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?