Araba kullanirken önümde tuneli görünce Heyecandan çığlık çığlığa girdim tünele. "Vuhuuu" hshshd Sizde de böyle bir şey olmuş muydu yoksa sıradan bir yol gibi midi?

Araba kullanirken önümde tuneli görünce Heyecandan çığlık çığlığa girdim tünele. "Vuhuuu" hshshd Sizde de böyle bir şey olmuş muydu yoksa sıradan bir yol gibi midi?
Acemiyken Eskişehir'de çevreyolunda batçık alt geçidine ilk defa girdiğim zaman biraz heyecan basmıştı.
Cevap
8Cevap
Hayır bende olmadı.
Tünelde ki yankıdan dolayı müziği son ses açtığım oluyor
Milli oldun hadi 😅
Şaka yaptım sadece
🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Hayır olmadı hiç
Sıradan bı yol alışırsın
Ne diyon sen ya karanlıkta far görmüş tavşan gibisin acemi olduğunu belli etme bu kadar
Aynısını yeni ehliyet alan arkadaşımda yaşıyor hem yaşıyor hemde yaşatıyor ahdjdnd
Allah bizlere sabır versin sizin gibi acemilere karşı da yollarsa korusun amin
Ne nolmuş kafan mı güzel senin ya yoksa sarhoş sarhoş araba mı kullandın sen felsefe yapıyorsun şu an farkında mısın hangimiz neredeyiz ki falan ahsbdhd
Kendini beğenmişlikte siz kadınların üzerine yok bu kabul edilmiş gerçek kendinizi sürekli kaf dağında görme halleriniz yokmu aşırı iğreti geliyorsunuz bu arada kaç yıllık şoförüm bir kazam dahi yoktur Allah'a şükür
Beğeniriz tabi sizin bi taraflarınızı göstererek teşhircilikle öne çıkarak aklınıza güvenmediğiniz yollara girmekten daha iyidir
Ooo iyiymiş aynı kafadayız bırakta erkekler bu konuda kendini beğensinler bi zahmet sonuçta araba işi erkek işidir bilirsin lastik patlasa motorda arıza olsa yapamazsınız doğruya doğru şimdi
Küçük görmüyoruz sizin yüzünüzden trafik oluyor gideceğimiz yerlere hep geç gidiyoruz
Wow acemilikten girip, teşhirciliğe oradan kendini beğenmişliğe. Konuştu Universe99 adlı kişi. Kadınlar sana nasıl bir şey yaşattıysa artık, kuyruk acısından her yerden saldıracak yer arıyor 🤣 Ülkenin İQ seviyesini düşürenler şahıslar burada toplanmış be.
@ebrucakmakk @ahdefefa bu zamana kadar hiç ne kuyruk acısı çektim neden kendime bunu yaptırdım asla kalitemden ödün vermedim hiç bir kıza karşı herkese hakkettiği kadar fazlası bana zarar veriyorsa yol alsın gitsin kimse benden daha önemli değil bunları yazanlar ( @ebrucakmakk @MustiEmre) klavye arkasına geçmiş bana IQ dan bahsediyor kendi gelişimini henüz tamamlamamış insanlar size acıyorum hatta şunu söyliyim mi size düşünsene ge*izek*alısın ama bundan haberin yok ahsbdhdhd o yüzden koltuğuma yaslanıp izliyorum sizi 😎🤏
@MustiEmre yanlış etiket yapmışım kardeş kusura bakma @ahdefefa yapacaktım
@ahdefefa laf bulamadın burdan mı yürüyeyim diyosun :D
tamam sen dolusun ya doldurursun içini şu beyninizi kullanmak bu kadar mı zor işine gelmeyince boşsun bilmem ne diyip umursamaz kendizi kaf dağında görme halleriniz yokmu aşırı iğreti geliyorsunuz
Ok by
Ben girince tünel çığlık atmıştı
Hayır olmadi
Olmadı
İyi geceler
Teşekkür ederim
Araba sizin mi güzelmiş kaç model
Sonradan led ekran eklenmiş galiba ondan sorayım dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar