Hangisi seçimin Togg mu Toyota mı kapışalım birisi bende ona göre 🤔
TOGG
TOYOTA
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
toyota
Sebeb🤔
Fotodaki Toyotayla Togg aynı segment değiller, Toyotanın Togg ile mukayese edilebilecek C suv ev aracı da olmadığı için tercihler ihtiyaca göre yapılacaktır. Ancak şu an Togg sipariş edebilmek te mümkün değil, sitede sipariş bölümüne giremedim.
Evet aynı segment değil birisi motorlu diğeri elektrikli onu biliyorum da emin misin Toyota nın C Suv veya Ev serilerinin olmadığına 😃
C suv ev yani elektrikli c suv modeli yok dedim, en azından ülkemizde yok.
Ülkemiz de yok ama dünya da var Toyota dünyanın en büyük elektrikli araba üreticisi Tesla bile Toyota nın elinde
Bunarada segment motorun türüne göre belirlemez aks mesafesine göre belirleir. Land cruiser ile T10 x arasında 2 segment var
Aynen onu biliyorum
Soruyu “hangisi seçimin “ diye sormuşsun, Tr de yaşıyorum ancak burada bulunan araçları seçip alabiliyoruz, Japonyadaki modelleri burada alma şansımız olmadığı için Ülkemiz şartlarına göre cevap yazdım. Ayrıca Tesla Toyota nın elinde değil.
Tesla nın ana tedarikçisi Toyota bilgin Yok belliki bataryada da Panasonic diğer parçalar bileşenler de Toyota
Toyotanın elinde olması bambaşka bir şey.
Yani Tesla yı geliştiren marka demek istedim katkılarıyla birikimiyle teknolojisiyle
Toyota elektrikli arabada çok eskidir
Ne kadar eski olduğunu biliyorum, o işlere ilk başladığı yıllarda da takip ediyordum, hatta hemen sonrası Toyotayla iş yapmaya da başlamıştım (Toyotasa dan sözetmiyorum, Belçika ve Japonya ekibiyle iş yapmaya başladım o yıllarda), ama Teslanın Tıyotanın elinde olması alakasız birşeydir.
Ortalama bir bütcem varsa Corolla Cross Hybrit alırım. Eğer param varsa RAV4 Hybrit alırım ama TOGG almam. Henüz olgunlaşmış bir marka değil. 3-4 yıl sonra tekrar bakmak lazım TOGG'un durumuna
Tabiki Toyota Yılların sorunsuz markası olarak bilinir elbette ki her araba gibi arızası olur Toyota nin ama diğer markalar a göre daha az sorun Toyota
Togg derdim, 2021 Corolla dan 2016 Talisman'a geçtim, performans sıfır fakat sorunsuzluk diz boyu, toyotanın önde olduğu tek nokta sorunsuzluktur
Toyoto cipim olsun isterdim. Cip tarzı arabaları seviyorum.
Togg varken toyota demek vatana ihanet olur 🤣🤣
Togg yani
Bencede ,🙂
Hayret ilk defa zıt görüş değil, teşekkür ederim 😊
Bu kez değil rica ederim 😂
:)) Bir ara abimin etkisi mi diyecektim 😂
öyle oldu 😃
Teşekkür ederim o zaman:)) Ne güzel uzaktan da olsa abimin koruyucu etkisi
Rica ederim evet eksiksiz şekilde hemde😃🙂
😊
Toyota RAV4
Rav 4 Whels😃