Audi
Bmv
Mercedes
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Normalde işaretlemeden geçmem ama bu soru tamamen yanlış yönelmeye giriyor şahsım adına marka değil modeli önemlidir. Senin ne aradığı, sana lazım olan, bütçen ve beklentin işin içine girer. Ayrıca araç alırken güvenlik, yol tutuş, konfor, kronik sorun, yakıt, güç ve ivmelenme (peformans), yalıtım, maliyet, fiyat fayda, ileriye dönük satış imkanı ve değer kaybı gibi faktörlere bakılır. Bunlar ile birlikte sana lazım olan araçlar seçilir. Bütçenin pazarlıksız 10-15 yukarısı, 50-70 aşağısına bakılır. Sonra minimum 5 maksimum 10 araç listelenir ve sıralanır. Tarafsız yorumlama ile iyi bir araştırma yapılır. İlk 3'e araba belirlenir. Aileye gelin bu 3'ünden birini seçecek olsanız hangisini seçerdiniz diye araç resimleri gösterilir. Aile yoksa sadece tip olarak çevreye seçtirilir. Araştırılmış bir şeyde başkasının yorumuna bakılmaz. Diğer elediğin ama içine sinen araçlarda gösterilir. Yani hadi gidip şu marka şu model alalım demeden önce baya bir temiz düşünmek gerekir.
Dogru
Cevap
45Cevap
Mercedes
bmw nin 3 ve 5 serisinden çok araç kullandım mercedes kullancısıyım şu an E ve S serisini kullandım şu an Mercedes S350 kullanıyorum çok memnunum audide yorum yapacak kadar çok tecrübem olmadı bana göre bu seçim Mercedes olur
Mercedes-Benz de çalışıyorum 😄 arabam da mercedes ancak şöyle bir durum var... Araçlardan güç konusunda BMW ve VOLVO derim, Mercedes'in de iç dizaynı hoş, iç ve dış olarak gösterişli bi araba ben Mercedes'i seçiyorum ama 🤜🏻🤛🏻🤭
Togg gibi bisey çıkmış milletin araba dediklerine bak aldı, BMW, mercedes. Toggun yanında onlar çakma oyuncak araba gibi kağnı gibi kaliyo be. 🤣🤣
En iyi arabayı Japonlar yapıyor Türkiye de algı Alman ama gerçekler öyle değil yabancı pazarlar Japonların elinde kaliteli arabalar da
Audi daha stil daha tarz bir marka gibi geliyor, diğer iki marka biraz mafyayı hatırlatıyor biraz da görgüsüzlüğü.. bende böyle kodlanmş 😅
Mercedes yaw he arabasi bmw hatun ayarlamak icin tasarlanmis audi ise karizma icin var. Audi tercihimdir her zaman
Ben Audi seviyorum , halkalı sjajjaja😂
Audi'nin bence farklı bir duruşu, kalitesi var.
Bunların arasında Mercedes genel olarak RollsRoyce sanırım
Konforda Mercedes, Sürüşte Audi, İki özelliktende yarı yarıya bulunduran ise BMW
Hepsininde ayrı ayrı sevdiğim modelleri var seçemedim
Audi yol tutuş hız sade viraj tutkusu
Bmw drift çakalların arabası
Mercedes tasarım sağlamlık baba arabası
Kızları sayma ankete bak audi birinci
Bunlar eskidendi.. ulkenin mevcut durumuna gore simdi artik arora s1- kral bello - yuki hector u karsilastirmak lazim.
TABİKKİİİ BMV olm audiyede mercedesede tek atar hızı hepsinden güclü hatta yarışlarda bile suprayı mercedesi geçtigi görüntüler var YANİ kısaca en iyisi HER ZAMAN BMV.
En iyi araba değil en iyi şoför kimse en iyi araba zaten ondadır dostum
Tabiki Mercedes bunu tartışmaya bile gerek yok diğerleri sırasını belirler
BMW
Audi
Wolkwagen
Vs vs
1-Mercedes
2-Audi
3-Bmw
Benim sıralamam böyle.
Nedeni , şıkşarda Volvo yok 😎 arabanın padişah ı VOLVO
Volvo güvenlikte iyi sadece yoksa estetik bir görüntüsü yok ama sağlam araba cidden.. İsveç Çin’e sattı Volvoyu
Alman menşeli otomobiller her zaman kazandırır
Bence Audi Mercedes Bmw
En iyisi Mercedes sonra Audi sonra da BMW bence
Hepsini kullandim Audi nin yeri baska😍
ölüsü bile değerlidir Mercedes
Yıldız varken, Onlar ikinciliğe oynar ;)
Audi tartışmaya kapalı
Mercedes-Benz.
Aslında cevap ihtiyaca göre değişir
Hiç anlamam ama Mercedes dedim
Audi bana daha cazip geliyor
Volvo ya da Bmw.
Hepsini kullandım bence mercedes
üçüde birbirinden iyi
Audi
Bence mersedes
Mercedes
mercedes